-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muffi
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni!
Már jó ideje Stock Romon vagyok + Gravity Boxal. Láttam hogy kijött a MIUI N5-ös rom. Azt szeretném feltenni. Hogyan tudnom felrakni? Ha Wipeolok akkor minden képem/zeném eltűnik róla igaz? Már régen romoltam így most ne tudom, hogy hogyan kezdjek neki.A másik az lenne, hogy ha most így vagyok és netán nem tetszene a MIUI rom és visszaszeretnék menni Stockra akkor azt hogy oldom meg? De úgy szeretném akkor hogy már a 4.4.3-as kerüljön fel rá. Kérlek szépen segítsen valaki. Nyugi nem vagyok analfabéta, csak már 1 éve nem romolgattam, annyira tökéletesen működik az N5!
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro Max 128GB Független/1 hónap gar./Akku 82%/p4283
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest