Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-A-B
tag
Én úgy frissítettem, hogy CWM - ből kikerestem az Sdcard / GooManager mappából a letöltött Romot, majd CWM ből Data Reset nélkül install, majd Wipe Cache, Dalvik és Restart. Gappsot külön nem raktam hisz fent volt, és nem nyomtam Factoryt. Így megmaradt minden beállításom.
Kérlek teszteld a kamerát ! Ugye nem csak képzelődöm hogy most sokkal jobb? Nekem úgy befókuszál mint a kisangyal !
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Milyen videókártyát?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Witcher topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- Belèpő GAMER setup!! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest