Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #55192 üzenetére
Mi a baj vele?
-
David3
őstag
válasz
Diamond500 #55198 üzenetére
Köszi szépen, petipetya, Neked is! Akkor bele is vágok...
-
David3
őstag
Srácok, nem kifejezetten Nexus 4-hez kapcsolódik, de... szóval ha megveszem a Nova Launcher Prime-ot N4-re, akkor Nexus 7-en is tudom használni a teljes verziót? Ergo egy vásárlással több eszközre is használhatom? Illetve még a PlayerPro lenne az, amit szeretnék megvenni, a kérdés itt is ugyanaz.
-
C.Brigante
veterán
nah, megy vissza a 444es aosp-om. eddig bírtam ezt a szerencsétlen 5.0át. N7-en klasszisokkal jobban viselkedik, kár, h ez alapján cseréltem le telefonon, rábsztam.
-
Sanya
nagyúr
válasz
gipsztigris #55185 üzenetére
Első indítás kb 20 perc
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok! Feltettem a Fiam Nexusára a nyalókát, de már vagy öt perce csak a körök forgolódnak. Meddig érdemes várni, illetve ha így marad akkor telepítsem fel újra?
Elindult.
-
leslien
nagyúr
ekkora probléma van a nyalókával? ota nem jön....
-
SamS20
senior tag
Aki nem használ hellscore kernelt az kezdjen el
Három és fél óra kijelzo, 45perc telefon, folyamatos wifi és szinkron. 1 nap 4 óra a töltő eltávolítása óta.
Most értem el a 5%ot.
Csak ajánlani tudom -
mcsabi84
senior tag
Aki esetleg szeretné, a play-en fent van a kitkat gallery
-
Winne
nagyúr
Most nézem, hogy hiába jött meg OTA-n a múlt vasárnap, akkor ignoráltam, most meg azt írja a 4.4.4-re, hogy naprakész. Ilyenkor már nem is fogja az OTA-n felajánlani újra?
-
-myself-
tag
Sziasztok,
Nekem meg 4.4.4 a rendszerem, de sajnos a kameraappot mar frissitettem, es nem tudom beallitani, hogy a hangerogombbal is tudjak exponalni. hol is kell azt? Illetve eddig a 3 betust hasznaltam offline navigazionak, de nem szereti az ART modot... ti mit javasoltok mint offline navigacio? Akar privatba is kuldhettek javaslatokat. Bar valszeg az itteni topikot olvasva, nem valoszinu, hovy erdemes nyalokara valtani. A telefonom meg mindig tokeletes anelkul is
-
Winne
nagyúr
Thx
Remélem nem csalódok.
-
pcnet
addikt
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Launcher nélkül nyalókán lehet fekete hátteret választani a menüben a fehér helyett?
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
bruxelles #55156 üzenetére
- Néma üzemmód: hangerő le-fel / nincs
- Rezgő üzemmód: hangerő le-fel / összes
- Hangos üzemmód: hangerő le-fel / ikonra bök
- Társaságban: hangerő le-fel / prioritást élvező (nálam itt a hívás és sms van engedélyezve).Az értesítések megérkeznek, csak nem csesztet vele a telefon.
-
bruxelles
tag
Sziasztok! Ugyan még nincsen lollipop a nexusomon, de egy kérdés foglalkoztat, amit nem nagyok értek benne. Az értesítések hangja pontosan hogyan működik? Ha nonera kapcsolunk akkor egyáltalán nem érkeznek meg az értesítések vagy csak nincsen hangjuk? Ugyan ez a prioritynel? És akkor a maradékhoz meg állíthatjuk hogy rezegjen vagy milyen hangos legyen? Nem teljesen tiszta. Remélem a kérdésem az érthetőbb
-
aizen92
addikt
válasz
pantomimes #55153 üzenetére
Persze, hogy nincs. Nem véletlenül "lötyög" valami a kameránál, [ha megrázod] és néha hangosat kattan reboot előtt....
HW hiba ez 100%. -
pantomimes
aktív tag
Na, megvolt az első kamera miatti újraindításom a telefonnal. Érdekes, hogy eddig nem volt ilyen gondom és pont az 5.0-nál jön elő. Többet fotóztam egymás után, se vakut, se HDR módot nem használtam.
Nekem tényleg úgy tűnik erre nincs szoftveres megoldás.
-
NTonee
veterán
válasz
truefx #55150 üzenetére
még nincs, szerintem majd az app fejlesztőitől függ a dolog. Nem csak azzal a kapcsolóval van gond amúgy, van több is, ahol csak a menüpontot hozza elő, nem pedig kapcsol. Én hülyét kapok a hangprofiltól is, össze-vissza megy a váltás. A gomb mutatja, hogy hang+rezgés aktív, erre jön egy hívásom és meg sem nyikkan a telefon. Mutogat ott valami nyomi csillagot is, miközben hangos módban van power toggles szerint. Szóval ez az app még nem tökéletes LP alatt.
-
truefx
aktív tag
Van arra fix hogy power togglesnél mobil data kapcsoló elvisz egy külön oldalra ahol még egyet kell tappolni? Kitkaton egy gombnyomás elég volt.
-
EszesNorbi
tag
sziasztok mivan akkor ha akksimat töltöttem éjszaka és 90 % ig ment föl,?? tovább nemm, lehúztam töltöröl egyböl felugrott 100 % ra... aztán csináltam battery calibrationt mert friss rendszer van rajta, aztán hiába feltöltöm, ujrainditom akkor kiir 80-90% közti értéket. vacsi uj akksi tegnap jött meg kínából, ötletek?
-
Styleair
aktív tag
Valakinek jött már automatikusan a frissítés (Lollipop)?
-
mcsabi84
senior tag
1 óra 4 perc alatt 25% merülés :-). Remélem így marad
-
bAtt001
addikt
még mindig menő feature a kamera restart
-
mcsabi84
senior tag
válasz
mihione #55118 üzenetére
Igazából felcseszte az agyam, hogy a settings is kifagyott és leállt, aztán nem sok kedvem volt ezzel szórakozni. Most éppen egész jól kezd helyreállni, többszöri restart után. Úgy látszik nálam is az állt fent, mint pár embernél régen, hogy kell pár nap, mire összeáll a dolog.
David3
Melyik youtube-ot használjátok? apkmirroron az 5.18.5-ös verzió már letölthető. -
David3
őstag
Na, most találtam még egy érdekesség. Szóval 4.4 alatt lehetett törölni a híváslistáról egy-egy adott telefonszámot. Most úgy tűnik, hogy nem megy. Valakinek sikerült esetleg rájönnie, hogy miként lehet törölni?
-
FőDudu
veterán
Arra lennek kivancsi, hogy akik adb sideload-dal frissitettek a telefont az adatok torlese nelkul azoknal elofordul-e a gyors merules? Nekem a sideload-os frissites ota nott az akkuido....itt meg latom eleg sokan panaszkodnak...
Azt ugye tudjatok, hogy clean installnal a google alkalmazasok eleg durvan adatot toltenek le?
Peldaul a Photos alakalmazas ugye szinkronizal a feltoltott kepekkel - lekapja a thumbnaileket.
Ez nalam 8000+ foto eseten (google+ clear data/clear cache utan) gigabites neten csak par perc volt (50/50 szokott lenni a speedtest a telefonon) - lehet, hogy masnal ez napokig tart a lassu net miatt. Es nyilvan durvabban merul is ilyenkor..... -
David3
őstag
Szóval belefutottam én is az első 5.0-ás hibába... erre van megoldás? Újraindítás talán?
-
Scooter74
őstag
válasz
slayer93 #55130 üzenetére
Ha flashalni akarod az 5.0-t akkor kelleni fog a hozzá való ADB driver is amit innét le is tudsz tölteni: 5.0_ADB_Fastboot.zip
Ha nem ez van a mappában akkor error lesz a vége és egyenként gépelheted cmd-be a parancsokat!VAN 3DB FELESLEGES INBOX MEGHÍVÓM HA VALAKINEK KELL JELEZZE NYUGODTAN PRIVÁTBA!
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #55127 üzenetére
Csak azokra.
-
janosibaja
őstag
LTE kényszerítése Nexus 4-re. Vajon ez a cikk csak az amerikai változatra vonatkozik?
-
slayer93
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogyan is lehet kényszeríteni az OTA frissítést? Régen volt már és elfelejtettem meg nagyon kíváncsi is vagyok rá.
Előre is köszönöm a választ!
Márk -
ifkopityu
csendes tag
Nekem sem jött még meg az 5.0.
Csak azért tartom most is rajta a gyári Kitkat-ot, hogy OTA frissítéssel megnézzem a gyári LP-t.
Amúgy a gyári androidokból nagyon hiányzik, hogy a lehúzható panelről egy kattintással tudjak kapcsolni dolgokat (pl 2g/3g). Nem tudom mennyit változik ez 5.0-val, de megvárom. Tesztelem kicsit, aztán legfelljebb jön megint a CM... -
petipetya
nagyúr
Bekerült az MX Playerbe a Lollipop support!
-
-
mihione
őstag
válasz
mcsabi84 #55115 üzenetére
Miert nem probalod ki amit javasoltam?Erdekes hogy sok embernek semmi baja, nehanyotoknak meg szar de biztos van valami oka amit akar meg ki is tudnal deriteni hogy valtoztass rajta.Ha csak az megy h szar szar akk tenyleg terj vissza vmi masra...en elotte pont emiatt csinaltam backupot az elozo rendszerrol.
Elhiszem h idegesito de en csak kiprobalman szuz allapotban hasznalni 100+app nelkul vagy csak a nagyon fontosakat hagynam fent,akkor legalabb kiderulne h gyarilag fos a telodon vagy valami bekavar. -
mcsabi84
senior tag
Azért látom nem csak nekem van bajom ez 5.0-val.
Nagyon agyalok azon, hogy visszatérjek PA-ra, csak nem sok kedvem újra rakni mindent.
-
atike
nagyúr
válasz
Mzombi #55113 üzenetére
...csak azért kérdeztem, mert bár nekem is van nem egy-két futó program de mégis nagyságrendileg 1,5 giga van szabadon...
Kilövés nélkül.... Szóval még az ősrégi 512-es 2.1-es androidos csodámon én is szedegettem kifelé mindent, de itt...
Valahogy nem érzem szükségét...
-
Mzombi
aktív tag
Ha leállítom a G+-t, az bekavarhat nagyon más appok működésébe? Értem ezalatt, hogy Drive-t, Keep-t, Gmail-t használom, kb. a többi google app le van tiltva
-
NTonee
veterán
-
mcsabi84
senior tag
válasz
mihione #55101 üzenetére
De csak az OS darál. App-ból van fent 100+ ez tény. Viszont semmi mást nem tettem fel ahhoz képest, mint ami eddig is volt PA-n.
Valaki nyomatja a LS lollipop romját?
-
janosibaja
őstag
válasz
Integra #55081 üzenetére
Saját tapasztalatom: én is roppantul vártam az 5.0-át, a csoda természetesen elmaradt. Miután mára a nem kompatibilis appokat másokkal helyettesítettem, megszoktam az új (szerintem szép) dizájnt, én ott tartok, hogy kábé ugyanúgy (ugyanolyan gyorsan, azonos akkufogyasztással, stabilitással) működik, mint a 4.4. De szép és jó telefon még mindig, csak akkor váltok, veszek újat, ha szétesik, vagy végképp lemarad hardveresen.
-
niof
veterán
Ha az akksikímélő mód be van kapcsolva, akkor a status bar meg a nav bar állandóan narancssárga? Miért nem csak akkor, ha aktív, mármint ha már kíméli az akkut, addig meg lenne normál állapotú? Ezt esetleg lehet valami beállítással változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PlayStation 1 / 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest