Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doctorem
csendes tag
Kedves Deva!
Látom Te is az Optimus G vs. Nexus 4 dilemma előtt állsz. Sajnálatos módon én is ezzel küszködök. Eleinte a G felé húzott a szívem, most egyre inkább a Nexus felé. A G egy atomstabil csúcstelefon, viszont nincs meg benne az a szabadság, mint a Nexusban. Persze mondják, hogy android és agyon lehet romolni, azonban ha jobban utánanézel, értelmes rom nem is igazán van a G-re (xda fórum szinte nem is pörög egyáltalánm, ami rom van, az pedig sokkal rosszabb, mint a gyári), nem mozgatja meg a fejlesztőket.
Tehát, ha vennék egy G-t, lenne egy stabilan működő telefonom, amire 2 hónap után ráunnék.
Ha Nexust vennék, lenne egy nem teljesen stabil (talán rosszabb akksi idővel rendelkező) telefonom, de garantált, hogy 2-3 évig folyamatosan frissítenének rá, és lehet, hogy a kisebb hibákat kiküszöbölnék.Szóval én is teljesen bizonytalan vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest