Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vanhalen

senior tag

Őszintén szólva életem első "találkozása" a zenéléssel (bármilyen formában) egy dunakanyarban tett kirándulás alkalmával történt az egyik domboldalon, aholis elkértem egy csávó akusztikus gitárját és összevissza pengettem mindenféle akkord nélkül magában a húrokat. Kb. 5 perc után szépen megkértek, hogy kurv@gyorsan hagyjam abba, mert frankón fáj, szóval nem az a kimondott "impozáns" kezdet, de értitek a lényeget: megfogott. Nekem addig olyan volt az összes hangszer, mint bantu négernek a balett (kb. olyan ismeretlen, mintha nem is létezne) De erre jó volt, hogy megtetsszen. Szerintem ez a cucc kiválóan alkalmasnak tűnik esetleg egy ifjú, leendő gitárvirtuóz kezdő cuccának, vagy egyeseknek otthon a panelben gyakorolgatni este 10 előtt :) NE egy csöves Marshall, 5150, Mesa, Fender, vagy Soldano-hoz stb. mérjétek szerintem, nem arról szól a történet.. Én anno 15 évesen kurv@ra örültem volna egy ilyennek asszem és van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Aki meg írta a "vonalból" nyomatta XY együttes témát, azt ezúton csókoltatom, a lényeg vész el, az egy steril F05..
    OFF2: Garageband :DDD ;]

Új hozzászólás Aktív témák