- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
enerdzsájzer
tag
válasz
narumon #1145 üzenetére
A magyar betegség és halálügy elintézte a sorsomat. Már ~14 éves korom óta derékfájós voltam, az "orvos" akkor azt mondta azért fáj a derekam mert növésben vagyok és ezt egy röntgenből állapította meg. Utána még próbálkoztam párszor de elintéztek annyival hogy megerőltettem, kenegessem pihenjek. Megtanultam együtt élni vele olyan szinten hogy sportoltam (bicikli, futás, testépítés egy autót nekem felborítani semmiség volt) sorkatona voltam "A" eű. kategóriában, a kiképzést is így csináltam végig, legutóbb tűzoltó voltam, 40 kiló cuccal a hátamon légzőben a tizedikig kettesével vettem a lépcsőket. Nehéz fizikai munkák, két munkahely,stb...Aki műtött azt mondta hogy legalább 15 évig kell gyötörni egy gerincet hogy ilyen csúnya legyen. Érdekes egybeesés a derékfájdalmak kezdetével nem? (30 éves voltam akkor) Két 16 milis sérv, összecsúszott csigolyák, eltörtem a csavart, újabb rossz porckorongok végig a gerincemben. Olvass vissza kicsit ha van rá időd és kíváncsi vagy rá. Valószínű hogy genetikai hajlam is van rá, mert öcsémnek is van sérve.
Tervezek egy szegedi utat, csak nekem elég húzós az a hosszú autóút (sofőrt meg autót is kell hozzá keresnem) ülni sem tudok, pénzem sincs. El akarok menni, kíváncsi vagyok a véleményére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest