Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Igy így. Láttam is a teszteket egy AMD K6 III is lenyomja. De ha itt tartunk az Apple M1 is mindenben veri főleg szoftver kompatibilitásban.
Tudom tudom soha nem mondtál ilyet. Meg mondjuk a teszteket sem láttad, de még csak működés közben sem láttad, de szar lesz ez. Nem tudnak ezek semmit a chipgyártásról. Az AMD, VIA, Cyrix is lenyomta a 2023-as Intel fejlesztést. Hallottam én is Abu megírta...Kifutott a koronavírus balhé most itt kell szakérteni?
Hiába na 10 millió polihisztor országában már ezt is megtudtuk.
Én azt is hallottam, hogy az Intel 2029-ig mindenkit lefizetett előre mert máshogy nem tud megélni, és 2023-ban minden AMD-s notebook an sokkal szarabb kijelző lesz mint az Intelesben. Sőt mivel a magyar suttyó senkiházi negyker nem rendel AMDs gépeket ezért az Intel először őket fizette le.
B@szk1 neked meg abunak kellett volna írni az x aktakat mondjuk az legalább szórakoztató volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest