Új hozzászólás Aktív témák
-
SAS107
tag
Nagyon nem néztem utána csak hirtelen rákerestem
https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-3070-vs-Nvidia-Quadro-RTX-4000/4083vsm716215Messze van a teljesitménye a 3070-töl. Inkább a 2060 superrel van egy kategoriában a teljesitménye.
Szóval az ára alapján nagyon felejtős. -
SAS107
tag
Mindegy, Norbi, engedd el a témát, hidd el nem hülyék az emberek, ha jó vétel lenne gamera/bányára a quadro akkor abból lenne hiány. De nem az.
Live with it -
SAS107
tag
válasz
g@norbert #253 üzenetére
Szia.
Nem azt mondom hogy nem jó, de ahogy mondták előttem, fölöslegesen drága. Legalább is nekünk.
Annyival tud többet hogy ECC-s memoriái vannak, és a lebegőpontos számitásokban jobb. Illetve külön drivere van amivel a mérnöki programok kicsit gyorsabbak. AutoCAD ás társai.
De az esetlek 99%-ában ugyan azt a teljesítmányt hozza, feltéve ha hardverileg vele egyen értékü geforce-al hasonlitjuk össze.
Nem renderel gyorasabban, nem bányászik gyorsabban. Nagyon speciális terület az ahol kicsi előnyt tud élvezni. -
SAS107
tag
Nem értem ezeket a többet vártam tőle beszámolókat.
Ott vannak a tesztek, pontosan le vannak írva hogy mi, miben, mennyit tud. Nem értem, miket lehet ezen felül várni?
Egyébként meg nem értem milyen render enginet használsz, vagy hogyan dolgozol, de hogy tudtad összehasonlítani a kettőt? Szinte minden gpu renderelő kizárólag CUDA-t használ, vagy ami esetleg támogatja az openCL-t annak a teljesitménye közelében sincs a CUDA-hoz.
Szóval ha renderelni akarsz vele szerintem a 6900XT-vel csak rosszabbúl jársz. De hát te dolgozol benne biztos te is tudod.
Én redshiftet használok, 1080ti röl váltottam és ég és föld. Néha használok v-rayt, az támogat openCL-t de a közelébe sincs a cudához teljesitmányben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest