Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
A "mérnöki programok" kicsit gyorsabbak. Kicsit? Akár 30 x gyorsabbak(190 fps vs 6 fps lásd. a linkelt video). Ha rendkívül magas részletességű objektumokat kell szerkeszteni, amiket filmekben látsz, nem játékokban, ott az "azonos" teljesítményű gamer kártya átmegy diavetítésbe: Nvidia Quadro vs Geforce GTX SPECviewperf test
Itt meg a forrasztás minőségéről is szó esik, és az átlagos élettartamról: 1,5-2 év(quadro) vs. 6 - 9 hónap(geforce): La verdad Sobre Nvidia QUADRO | ft. MSI Workstation -
g@norbert
tag
Szuper, értem, de akkor amikor veszik ezerrel a 3070es kártyákat a bányászok drágán, akkor miért nem veszik meg újonnan 3év garival az rtx quadro kártyát olcsóbban, mint rengeteg 3070es kártyát amit a hardveraprón árulnak?
Sok 3070est 40ezerrel drágábban mérik az aprón...
Természetesen nem a gddr5, hanem a másik kettő gddr6-os kártyára gondoltam, raktárról vihetőek 😂 akkor valami bibinek kell lennie 😂
Ami szintén röhejes, hogy ennyire lementek arányaiban a quadro kártyák árai, mivel emlékeim szerint sokkal drágábbak voltak ezek a kártyák, mint egy sima vga.
Tényleg, egy ilyen rtx quadro kártyával ugyanúgy lehet játszani, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest