- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Kezd alakulni (normalizálódni) ennek is az ára de amig nem jön ki az első dx12 játék a fene se tudja hogy fog dx12 effektek terén viselkedni..
-
-
MZsoltee
veterán
-
Denee
csendes tag
Ilyen kártyát szándékozom venni a konfi update miatt. Ez már alkalmas lesz a Fallout 4 megemésztésére..
Szerintetek?Most az AQUA-nál elég spéci ajánlatot találtam, főleg ezzel a STRIX hűtéssel!
-
djculture
félisten
válasz
szupermacs #403 üzenetére
Csak annyira hogy az egész játék pc-s verziójának értékesítését megszüntették amig nem javítják. Még mindig nem lehet kapni a steam-en se...
-
djculture
félisten
válasz
szupermacs #401 üzenetére
Batman: Arkham Knight kiadója szóval ...
-
válasz
szupermacs #398 üzenetére
Egyetértek, ennél többet én sem adnék ki VGA-ra, fölöslegesnek tartom.
-
válasz
szupermacs #396 üzenetére
35-40k egy 750Ti, ami 1080p/Medium-on visz kb. mindent.
Mit kellene még tudnia a középkategóriának? -
-
plaschil
aktív tag
Egy pár éve nem követem a VGA piacot, de az, hogy egy középkategóriás VGA 60k legyen... nonszensz. De lehet csak nekem
-
O_L_I
őstag
válasz
Bjørgersson #9 üzenetére
Én is ezért jöttem
a huszadik hszben meg is lett az első delikvens.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
szupermacs #389 üzenetére
Garancia nélkül én sem veszek kártyát,am rengeteg megbízható eladó van ezen a remek oldalon.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
szupermacs #387 üzenetére
Hozzáértő használtan vesz jobb teljesítményt a töredékéért.
-
szupermacs
veterán
Jó drága cuccok játékhoz.
Kinek éri meg ennyiért?
-
-
berki81
csendes tag
Köszi a választ Cassi!
Gondolom lenne különbség ha GTX 960M lenne 2GB ddr5 lenne!?
Köszi a választ.
-
4264adam
veterán
Segítek én isR9 280 alias HD7950
R9 280X alias HD7970
R9 380 alias R9 285HD7950 tuningal van a 280X szint alatt.R9 380 4-5%-al erősebb a GTX 960-nál.
GTX 960 is tuningolható ami 70%-al alapból a 750Ti-től, de ez mind1 mert a 750Ti-s tuningolható marad a 70%.Sapphire HD7950 1050/1500-at váltott a GTX 960 szóval maradj csendben a mostani vga-m említésével légyszívesIGAZAD VAN, ELNÉZÉST!! Tényleg ugyanaz, én váltottam met mico laggos volt a 7950
-
sakal83
addikt
válasz
4264adam #370 üzenetére
Segitek.
R280 egyenlő 7950.
Tehat a 960 egy szint a 7950el.
De egy 7950 30-40% tuningpotenciallal bir.
Egy 950 es ezert 40-50%ál van alatta teljesitmenyben egy húzott 7950hez kepest.
De ahogy erzitek. Jópár vgam volt😃
Most látom, hogy milyen vgad van
Tudod mit? Sokkal jobb a tied
Nagyon sokkal.
-
Cassi
őstag
Ez egy tipikus 2015-ös belépő szintű gaming notebook. Az ára megfelel a kategóriának. Belépő szintű, hiába 300 lepedő, mert a 950M/DDR3 az aktuális játékos szint alja, nagyjából ugyanúgy, mint a 950GTX a desktop vonalon. Tehát lehet vele játszani, de a top játékoknál mindenképpen le kell venni a beállításokat a folyamatos játékhoz.
-
berki81
csendes tag
Köszi, folyamatban...
-
berki81
csendes tag
Bocsánat, ez csak egy kis információ szerzés lenne! Hátha valaki többet tud a gépekről...
-
berki81
csendes tag
299.990...... ft
-
berki81
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítene hogy ez a gép megéri-e az árát!?
Processzor:
Intel® Core™ i7-4720HQ Processzor
Processzor gyártója:
Intel®
Processzor modell:
Core™ i7
Processzorok száma:
i7-4720HQ
Processzor sebesség:
2.6 GHz
Processzormagok száma:
4
Processzor sebessége turbóval:
3.6 GHz
Cache:
6 MB
Chipkészlet:
Intel HM86 Express
Cikkszám:
1178674
RAM
Memória típusa:
DDR3
Memóriaméret:
8 GB
Memória sebesség:
1600 MHz
Kijelző
Képernyő átmérő (cm / inch):
39.6 cm / 15.6 col
Felbontás:
1920 x 1080 pixel
Képernyőátló:
39.6 cm
Képernyőátló (col):
15.6 col
Videókártya
Videókártya:
NVIDIA GeForce GTX 950M
Videókártya memória:
4 GB ( elvileg ddr3)
Merevlemez
Merevlemez kapacitása:
1 TB
Merevlemez típusa:
HDD
Merevlemez interfész:
SATA
Merevlemez méret:
2.5 col
Fordulat:
5400 rpmElőre is köszi.
-
Sonja
nagyúr
Ebből lehetne egy GTX 940, hardveres HEVC + HDMI 2.0, GTX 750 Ti fogyasztással és teljesítménnyel.
Le is cserélném rá a GTX 750 Ti kártyámat!
-
Plebi
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Az az érdekes, hogy én még kb 80-ért vettem a 7950-et, most kb 30-35-ért menne el, de a gáz az, hogy közben az ugyanolyan gyors kártyák, meg jóval felette vannak árban. Régen azért ilyen nem volt. Egy régi felső kategória pár év alatt annyira elavult, hogy a teljesítményét egy alsó,közép kategóriás kártya is hozta, a használt ára viszont még akkor is közel volt az "utódokéhoz". Most teljesítmények szinte alig változnak, csak átneveznek, viszont az árakat mindig toppon tartják.
-
PuMbA
titán
Az csak azt jelenti, hogy ki tud olyan formátumban képed adni
Ettől még nem dekódolja neked hardveresen a 4K 60fps-es HEVC videókat, hiszen tudsz videókat nézni, attól, hogy a VGA nem dekódolja, ekkor a CPU dolgozik
Az már más kérdés, hogy egy Core i7 is belerokkan a 4K 60fps-be, mert nem célhardver
-
Plebi
senior tag
Már annyi átnevezgetés volt, hogy teljesen elvesztem benne. Egy 7950 3GB hol van most az összegzős listába? Mivel van kb pariba?
-
kisza25
félisten
a dobozán ott virít a 4K 60Hz, de azt, hogy mi módon oldja meg azt nem tudom
-
nimfas
addikt
Ez a kártya mennyivel gyorsabb a jelenlegi ócska Giga 560Ti-mhez [link] képest?
Jelenleg i5 4590-em van, ez alatt mennyit gyorsulna, ha max full-hd-ban játszom?
Előre is köszönöm, az utóbbi pár évben nem vagyok nagyon képben a VGA-kkal
-
Lehetett volna HTPC szemszögből is vizsgálni és többféle HEVC lejátszást is nézni a tesztben, ha már ez a második olyan kártya, ami képes 4K60p lejátszásra hardveresen.
-
kisza25
félisten
válasz
4264adam #334 üzenetére
ja kibővült, de olcsóbb kártya nem jött csak drágább
Gigabyte 950 és 960 egy áron van jelenleg ez így egy kicsit vicces -
4264adam
veterán
rendkívül gazdag lett a választék
Sajnos a Gigabyte 55 felé érkezett
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Bugfix1984 #332 üzenetére
Ott a pont!
-
-
icp1970
senior tag
A 10W fogyasztás nekem is tetszik.Sőt a kártya is.
-
Silenzio
addikt
válasz
nonsen5e #232 üzenetére
Volt 7790-em, 750Ti-m, 960-am. A Dying Lightra még a 750 Ti is elegendő medium-high beállításokkal, MSAA-t továbbra is pazarlónak tartom, viszont általában minden mást csutkára húzok. A 960-nal így kaptam DL-ben 40-60 fps-t 1080p-ben. Witcher 3 asszem szerepel is ebben a tesztben, 950-nel 30-35 fps lazán megvan. Az RPG-re elegendő lehet. A játékok 80-90%-a gépigényben semmit sem nőtt az elmúlt 4 évben, egy GTX 460 szinte mindenre elég. Az egyenes másik felén vannak bizonyos húzónevek, mint a GTA V vagy az Arkham Knight. GTA V-höz kevés a 2 giga vram, de a plusz feature-ök kikapcsolásával is eléri a PS4 szintet és 70 fps-sel fut a 960-ason, beleférve a 2 gigába. Batman meg kamugombóc, a múltkori nvidia driver hotfixig állandóan swappelte a vramot, most 60 fps-sel fut Gameworks effektek nélkül, minden más csutkán. Kammer egy cucc. Summa: elég lesz a 950, nincs olyan cucc a láthatáron, ami szorongatná 1080p-ben.Max FXAA kell MSAA helyett.
-
_kovi_
aktív tag
Hiányolom a cikkből az R9 270x kártyát, elég sok PH!-s tesztből hiányzik, pedig nagyon sok embernek van ilyen és szerintem abszolút középkategóriás kártya.
-
miresz
veterán
válasz
djculture #325 üzenetére
Ez nájsz! Hálistennek én még nem jártam így. Ill. az egyik ismerősöm járt így egy Asus 6870-el. Megvette bes@rt a kártya,vebshop megszűnt addigra jogutód nélkül. Mondom neki semmi gond Asus Magyarországot felhívjuk. Serial szám bemond,erre azt mondja az ügyintéző,hogy ez a kártya jelenleg Németországban van nagykerben......Ja hát mondom itt van a kezemben és rossz. Nem tudott segíteni sajnos.
(#326) gbors: Én is nemrég tudtam meg.
-
djculture
félisten
Már ahol nem olyan kártyát kapsz ami már rég belett regelve indiában meg egyéb jó helyeken. Ezzel csalnak itthon, gyakorlatilag ott eladják üzembe helyezik papíron, lószart se fizetnek utána te neked meg eladják újként de már papíron használt.
Szerk: Ja lehet harcolni utána. Tele vannak ilyen cuccokkal a nagy híres webes webshopok.. Ipon-on is ottvan néha kétszer ugyanaz gyári garival meg helyi garival is más áron.. -
miresz
veterán
válasz
Jammalan #316 üzenetére
Azt mindenki elfelejti,hogy egy regisztrációval a Zotac kártyákra 5év gari van! Warranty Manager
(#325) djculture: Ha igen megy vissza az eladónak,fogyasztóvédelmi feljelentéssel együtt. (nem az első eset nálam,és utánna tudtak normális terméket küldeni egyből)
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
ImpersonatoR #309 üzenetére
ezzel fullHD-ban kompromisszummal azért már el lehet lenni
az új konzolok meg azt nem bírják -
Ez valahol pont az a szint ahol meg megéri inkább egy konzolt venni nem?
Grafikában kb a 70.000+ os videokártyák húznak el a ps4/Xo tol látványban (nyilván érdemi fps-el mert pc n nem elég a 30) -
Asrach
tag
AZ MSI Twin Frozr V megoldása jobb a DC2-nél nem csak ennél de gtx 970 kártyánál is.
Valahogy most MSI a topon van, asus meg picit visszább esett. -
Jammalan
tag
Ezeknek a generációváltásoknak az lenne a lényege, hogy évről évre nagyobb teljesítményt kap az ember ugyanannyi pénzért mint az azt megelőző időszakban, mert egyébként nem nevezhető fejlődésnek ha nem így van, de ennél a kártyánál jóslataitok alapján esély sincs erre, hogy 42kért meg lehessen kapni mint a 750ti (és nem a csumpi verziókra gondolok). Bár ez még nem a ti tehát a 750 helyére kellene mennie árban is inkább, mivel jön még egy ti verzió is. Így nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph ASUS és MSI modellekkel próbáltuk ki az NVIDIA legújabb középkategóriás videokártyáját. Lássuk, mit tud!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest