- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
válasz
justmemory #5411 üzenetére
Ezt a baromságot!
Jegyzetek helyett is a fotókat használom, de így gyorsan tele lesz akármekkora kártya.
Ha utólag átméretezem, akkor a régi megmarad?? -
Crucio
aktív tag
Én P30-ról váltottam és egyelőre elégedett vagyok. Az akkumulátor nem valami acélos, de az a P30-ban sem volt jó. Egy napokat ki tudok hozni belőle különösebb odafigyelés nélkül. Ráadásul én a Huawei rendszerét nem igazán szerettem, a Samsung elgondolása jobban bejön. Egyedül a jack dugó hiányzik. A fényerő is teljesen jó. Kamerában szerintem egy szinten van a kettő, a videó viszont eddig csalódás, még napsütésben is. Valamint nem nagyon zárja be a háttérben futó alkalmazásokat, online fizetésnél ez nekem örök félelmem volt. Pl a Chrome rendszeresen újratöltött mikor Telegramról visszaváltottam.
Snapdragon, 4G verzió. -
Doma88
tag
Olvasva a kommenteket többen is írták, hogy ez vagy az nem tetszik nekik ebben a telóban. Nekem egy olyan kérdésem lenne, nem csak hozzájuk, hogy jelenleg van a piacon olyan teló ami, ártól függetlenül, minden részletében kiváló? Egyáltalán létezik ilyen a mai világban?
-
workin
senior tag
Huawei p30 ról váltok. Vagy iphone - ról, ahogy nézzük. :)
Mindenesetre jogos, én nem várok tőle csodát, a flagship telefon is szóba jöhetne pl (mi11), de több helyen is a szoftver a gyenge pont. Kolléga évek óta esküszik a samsungra, neki ilyen van, Ő elégedett vele.
Amire nekem kell, fényképezés (gyerekeket, sajátjaimat, mielőtt is bárki is bármi rosszat feltételez :). ) ahogy néztem ez arra is kiváló. A kijelző és IP68 is vonzó nekem. Ár / érték arányban most abszolút bajnoknak tartom, de kíváncsi voltam a véleményekre. Köszönöm mindenkinek -
szente
addikt
Szerintem itt egy két dologban irreális elvárása van egyes embereknek.
Kérdés miről váltasz. Ha egy flagshiphez méred, akkor bele lehet kötni dolgokba, csak hát ugye marhára nem csúcs telefon árban megy.
Ha alsóbb kategóriáról váltasz, akkor nem fogsz csalódni a kijelzőben(sem). -
Sonex79
aktív tag
Nincs annak semmi baja. Nézd meg a tesztadatokat. Átlagos használatnál nem hiszem hogy gondja lenne vele bárkinek is. Délben full napsütésben is bőven jó. 10/8 ha már szavazunk.. Amit észrevettem, hogy az automata fényerőnél nekem néha alacsonyabb szinten állítja be a fényerőt. Ilyenkor feljebb tolom kicsit.
-
workin
senior tag
Sziasztok
P30 -at cserélnék erre a telefonra, snapis verzióra. Mi a véleményetek?
Fényerő milyen napsütésben? Azt olvastam ez az FE egyik gyenge pontja.
Köszi -
bendegruz
őstag
Nos az emag-os vétel nem szurkeimportos úgy néz ki.
(Snapdragon 5g-s Verzió)
A Samsung termekregisztracio is ment simán.
Valami úton-módon a rendeles napján 179990-ba került az összes szín.
Előtte és utána is a fehér kivételével 229000 az ára.
Szerintem szerencsénk volt :) -
Badboys
őstag
Közvetlen nem tudom megnyitni az sms ben. Átküldtem a pároméra az sms t simán meg nyitotta. GM en is megnyílt. Valami program hiányzik. Böngészőből sem nyílt meg. K@vára nincs kedvem HR t nyomni. A heti frissítésben lévő linket sem tudtam megnyitni pedig érdekelt volna mit javítottak mert semmi változást sem tapasztaltam.
-
Badboys
őstag
Az 5412 re valaki?
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
S20fe telefon vásárlását tervezem.
Az lenne a kérdésem, azt hogy lehet ellenőrizni hogy melyik telefon snapdragonos verzió?
Pl. Ha most a mm-ben szertnék egyet venni, akkor rajta van a dobozán, vagy csak bekapcsolás után derül ki?
Másik kérdésem, miben jobb a snapis változat?
Köszi! -
natë
nagyúr
Néha felvillan az "accidental touch protection" üzenet, de akkor is, mikor nyitnám fel a kijelzőt.
Az miért lehet? -
ferero
tag
S10 lite után vettem egy ködöskéket. Rajzolni lehet a különbséget két telefon közt. S10 lite szar képek, de másfél két nap egy töltéssel, sose melegedett, napfényben jobban látható kijelző. S20Fe klassz képek, de melegszik és jó ha az aznapot kibírja töltés nélkül /nem bírja ki/ erős fényben gyenge kijelző... Konzekvencia: kettőből ritka jó telefont lehetne összegyúrni
-
Badboys
őstag
SMS ben kapott linket miért nem tudom megnyitni? Azt írja "Az alkalmazás nem található" mi a bánatot kell hozzá telepíteni?
-
justmemory
senior tag
válasz
balazs1956 #5389 üzenetére
Korábban volt ilyen lehetőség - úgy emlékszem, hogy volt is itt korábban téma -, de szoftverfrissítéssel kivették; utólag tudod átméretezni.
-
Petyus87
aktív tag
Ha nem olvaslak benneteket még mindig nem rendelem be. Hétfő óta 3 helyen nézem folyamatosan a ködös kéket. SES ígérgette még múlt héten, hogy nagy mennyiségű kék érkezik erre a hétre, de azóta semmi. MM-nél 6-10 munkanapot írtak, de aztán 17:00 körül ide lestem, rámentem a térképnézetre (hol vehető át), ott meg dobta az Arénát és a Stop Shopot. Mellesleg most jött meg a visszaigazolás, hogy a rendelés átvehető.
Kíváncsiságból megnéztem megint és az Arénát már nem dobja(lehet, hogy enyém volt itt az utolsó). Szóval, akinek ködös kékre fáj a foga az még a Stop Shopos átvétellel berendelheti, de jó lesz sietni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Túra és kirándulás topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest