Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
justmemory #10241 üzenetére
Igen, letöltött a fájlkezelőhöz egy kiegészítést. Utána látta a gépet, és jelszót, felhasználónevet kért. Ehhez az ámítógépen kell létrehozni egy samba fiókot?
-
embe
nagyúr
válasz
justmemory #10239 üzenetére
Ez a "szerver beállításos" procedúra sok nekem. meghaladja képességeimet.
-
TSanya79
csendes tag
válasz
justmemory #8843 üzenetére
Köszönöm!
-
Blac1
aktív tag
válasz
justmemory #8686 üzenetére
Köszönöm.
-
Blac1
aktív tag
válasz
justmemory #8675 üzenetére
Szia! Nálam ilyen lehetőség nincs. Jól gondolom hogy Android 12 kell hozzá? Enyémen még a 11 van.
-
kakuk100
őstag
válasz
justmemory #7758 üzenetére
Köszönöm szépen megpróbálom!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
justmemory #7758 üzenetére
Ezen, hogy igazodjak ki?
-
kelly416
veterán
válasz
justmemory #7501 üzenetére
Nem tudom, mit láttok, nálam ilyen. Szerintem nem akad.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
justmemory #7414 üzenetére
Igen erre gondoltam én is, holnap viszem is a Samsungba, köszi a válaszokat!
-
StarKiller89
senior tag
válasz
justmemory #7410 üzenetére
Eddig a Viberen, Messenger-ben próbáltam, ott is jelen van, így gondolom más program alatt is.
Nincs fólia a kamerán. -
Chaser
legenda
válasz
justmemory #7404 üzenetére
én örülnék ha 2 napot legalább elketyegne ilyen csekély összegért ( :
kb hasonló felhasználás mint nálad, de változó intenzitással, szóval van amikor sokat bambulom a kijelzőt
sd-s verzió lesz
note4 miatt telesírtam már a fórumokat milyen f@sza volt mindenben ( : azzal 3-4 nap is megvolt még az elején, pedig filléres' csodafon volt, de már döglődik szegény 4 év után, muszáj cseréljem -
kóóó
aktív tag
válasz
justmemory #7217 üzenetére
Start Switch-t használtam köszi.
Olyan a tok nekem is, de félek a kamera üveg megkarcolódik
Gcam-nak majd utána nézek akkor érdemes-e.Töltőfejet esetleg Aliról vagy valahonnan?
-
patomi
őstag
válasz
justmemory #7132 üzenetére
Ne stresszeld magad felesleges
-
samu74
addikt
válasz
justmemory #7125 üzenetére
Melegszik ott mindegyik, csak sok embernek fel se tűnik, vagy mondjuk 10%-os terhelésen használja. Jövő júliusban majd visszatérünk erre a kérdésre.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
justmemory #7103 üzenetére
Igen, nem Magyarország. Vannak itt sokan akik külföldön vannak, ha jól tudom azért mertem mdgkérdezni.
-
oszi61
tag
válasz
justmemory #6783 üzenetére
Én ezt az 5G -t nem értem!
-
kutga
félisten
válasz
justmemory #6768 üzenetére
Nem minden szar benne látod.
-
slybubu
csendes újonc
válasz
justmemory #6657 üzenetére
Köszönöm a fáradtságod, a telenornál nem tudom melyik verzió szerepel mostanság
-
samu74
addikt
válasz
justmemory #6566 üzenetére
Lehet hogy addig reszelik az exynos verziós romot, míg patent lesz minden...Nem fog melegedni, 2 napot simán elmegy 1 töltéssel, meg ilyenek.
-
Badboys
őstag
válasz
justmemory #6559 üzenetére
Már 2 hete.
-
kelly416
veterán
válasz
justmemory #6386 üzenetére
Samu szeret csak Samu dolgokkal működni, de akkor kipróbálom.
Olvasva a többit, leginkább projektorra menne ki a kép oktatáskor, de majd megoldom hub-al vagy valami utángyárzott 2-3 ezres cuccal. Origi dex-et ebay-en vettem régebb 10.000ért, asszem most sem olcsóbb.
-
Aryon87
félisten
válasz
justmemory #6386 üzenetére
Gondolom tévére akarja kilökni, és úgy használni a perifériákat.
Ha képes a Samu vezeték nélkül kirakni a DEX-t, akkor egy OTG cucc a megoldás, és a vezeték nélküli bill+egér kell neki. -
Phobion
őstag
válasz
justmemory #6240 üzenetére
Szuper, köszi! Ez csak webshop vagy személyesen is lehet vásárolni?
-
kakuk100
őstag
válasz
justmemory #5828 üzenetére
Köszönöm szépen megtaláltam!
-
kakuk100
őstag
válasz
justmemory #5824 üzenetére
Köszi szépen, és azt honnan tudom letölteni?
-
natë
nagyúr
válasz
justmemory #5824 üzenetére
Van, sok, csak mindegyiknek van valami kehe.
-
Aliendej
tag
válasz
justmemory #5777 üzenetére
Ugyanaz sajnos. Este a sötét szobában 1 perc 6 mp-ről elkezd visszaszámolni, de 57mp-nél kilép az app, bezárja magát. Feltettem az egyel régebbi GCam 7.4 build version v1.03359-et, ez ügy tűnik nem kapcsol ki, majd este kipróbálom.
-
Aliendej
tag
válasz
justmemory #5775 üzenetére
Exynos van, köszi, mindjárt megpróbálom.
Ugyanez a ZGCAM_7.4_V1.03387 van nekem is, fényképezés közben bezár az alkalmazás. -
csana
senior tag
válasz
justmemory #5758 üzenetére
bluerain mint írta, konkrétan a funkcióra volt kíváncsi, nevezzük bárhogy is.
Xiaomi AI-nak hívja a téma felismerést (ami mókol a színekkel jelenettől függően), míg Samsung jelenetoptimalizálásnak.Mindkettő alapból tudja ezt, és ki / be lehet kapcsolni (egyiknél AI másiknál jelenetoptimalizáló gombbal).
Az S20 FE-nél ezt egyszerűen a kamera app jobb felső csillag szerű gombjának lenyomásával lehet ki/be kapcsolgatni jelenleg.
-
csana
senior tag
válasz
justmemory #5755 üzenetére
De van ilyen, csak más az elnevezése: Samsung-nál ez "jelenetoptimalizáló".
Van erre egy gombocska az S20-as kamerákon.Xiaomi-nál ezt AI-nekhívják, de ugyanaz a kettő. Mindegyik felismeri a témát (ahogy írtad Te is), és ennek megfelelően csiszol kicsit a képen.
-
bluerain
csendes tag
válasz
justmemory #5750 üzenetére
Xiaomi-m van jelenleg és nyaralós vízparti képeknél bekapcsolom az AI-t hogy túlszaturáltabb színesebb képek is készüljenek.
-
daty5
tag
válasz
justmemory #5654 üzenetére
Köszönöm Neked is a részletes véleményt!
Az idézett szöveg egy eladótól van.
Írtam neki, hogy annyira nem értek hozzá, hogy exynos, vagy snapdragon, és így világosított fel. -
zoltan77
aktív tag
válasz
justmemory #5567 üzenetére
Akkor lehet a legutólsó frisítéssel javítottak rajta, előtte szerintem valamit elbaltáztak a fényerő szabájozásban. Egyébkén, most hogy 2 napja használom a snapis fe-t sokkal fluidabb a működése mint az előző exynos verziónak, nincsennek azok a darabos animációk vagy böngészőben a götgetés.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
justmemory #5559 üzenetére
Akkor nekem lehet hibás volt az előző telefon, ezzel nincs probléma. Mindegy engem már nem érdekel az a lényeg ez tökéletes.
-
balazs1956
senior tag
válasz
justmemory #5411 üzenetére
Ezt a baromságot!
Jegyzetek helyett is a fotókat használom, de így gyorsan tele lesz akármekkora kártya.
Ha utólag átméretezem, akkor a régi megmarad?? -
válasz
justmemory #5188 üzenetére
A mobil színe sose érdekelt mivel nulladik perctől tokban használom, a Snapdragonost is csak azért vettem meg mert most pontosan ugyanabban az árban van mint az Exynos változat, már ahol még lehet kapni.
-
kutga
félisten
válasz
justmemory #5188 üzenetére
Egyébként is miért nem fekete.
-
ShadowLac
addikt
válasz
justmemory #5070 üzenetére
Asztro módot nem próbáltam. De az automata éjszakai szépen működik.
ENG VAGY RULER?? NEM TUDOM MI A KÜLÖNBSÉG?? -
ShadowLac
addikt
válasz
justmemory #4994 üzenetére
-
kutga
félisten
válasz
justmemory #4758 üzenetére
Nyilván nem lehet összehasonlítani. Ha nekik ez is elég, akkor jó, ha nem, akkor nem.
-
RedCactus
senior tag
válasz
justmemory #4596 üzenetére
Nem neked ment, csak "hangosan" gondolkodtam.... de attól, hogy Spigen még ugyan abból az anyagból van, mint egy 600Ft-os. De ez csak az én szerény véleményem, ne vedd magadra.
-
Namelesske
addikt
válasz
justmemory #4555 üzenetére
-Kivizsgáltuk, igen reprodukálható a hiba.
-Jeleztük a belső rendszerbe a bugreportot.
-Igen tudnak a hibáról, a következő frissítésben/előreláthatólag xyz időpontban javítva lesz.
-Értesítettük a többi felhasználót, hogy a hiba az ő készülékükben található. Fokozott figyelemmel járjanak el PIN bevitel esetén.Sűrűn elnézését és türelmélt kérjük.
Minek van bugreport menüpont, ha a fentivel el van intézve?
-
kutga
félisten
válasz
justmemory #4526 üzenetére
Igen arra. Érdekes egyébként, nem tudom a böngészés mennyire megterhelő. Esetleg másik böngészőt ki lehetne próbálni, a Samsung félét mondjuk.
-
kutga
félisten
válasz
justmemory #4522 üzenetére
Én úgy értettem, hogy a szabályozó sem működik, azzal fel kellene tudnia emelni a fényerőt az adaptív beállítástól függetlenül.
MOD
zoltan77
A p40-ben nem Exynos volt. -
Badboys
őstag
válasz
justmemory #4265 üzenetére
Rendben semmi gond. Csakhogy nekem a szgk ban csak a szélvédő mögé tudom tenni. Nem tudom pl. a szellőzőre tenni mert nem olyan kialakítású .A motoron meg plexy mögött+ teljesen zárt vízhatlan tokban. Szerintem akkor teljesen megfő.
-
Badboys
őstag
válasz
justmemory #4215 üzenetére
Kamionban használtam M7, M9, M11 sosem ment tönkre egyik sem.
-
patomi
őstag
válasz
justmemory #4215 üzenetére
Ja
7plusom balcsira mire leértünk 70%-ot merült 2-2,5 óra alatt (GPS és Hosszabb úton mentünk)
-
Namelesske
addikt
válasz
justmemory #4045 üzenetére
Ennyi.
Döbrögi győzött.
Esélytelen bármi. Kis-pénzű internet senkik vagyunk,
akik egy elhanyagolható méretű fórum-alfórumán fantáziálnak arról hogy idejön Tyler Durden és a Harcosok klubja képletesen felrobbantja a Samsung Members-t. [link] -
samu74
addikt
válasz
justmemory #4011 üzenetére
Szerintem arra gondol ,hogy a samsung members oldalán jelezni hogy probléma van a telefonnal(melegszik, sokat fogyaszt,random fagyások a túlmelegedés miatt,stb.) .Csak ugye első körben(faktor reset után) úgyis az a válasz hogy küld szervizbe. Namost ha a szerviz visszadobja, hogy nincs hardveres probléma, akkor megutaztattad a telefonod...Mert azt nehéz bizonyítani hogy konstrukciós hiba miatt van probléma.
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #4016 üzenetére
akkor vársz mint a többiek...
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #4014 üzenetére
látod ezt az energiát nem felém kéne...
de azért elkéne gondolkodni...
[link]
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #4011 üzenetére
akkor tegyél érte... írjál te is pl a Members ben...tudod közös a cél ...
az egész topiknak írnia kéne...
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #4009 üzenetére
neked nem tök mindegy?! szerinted semmi baja a telonak...
-
Badboys
őstag
válasz
justmemory #3898 üzenetére
Teljesen igazad van mert ott nem fut a háttérben semmilyen bixby. Lehetne akkor törölném a francba. Akinek meg kell az letölthetne az árúházból. Na mindegy végül is azt nézzük mindenkinek van valami igaza ebben abban. Nagyjából jelenlegi használat. Telefonálás, Email, SMS, banki ügyletek, kerékpározás vagy gyaloglás ez 2 naponta töltést igényel. Gyakorlatilag erre van használva. Nekem is van egy fúl dobozos N73 gyári állapotban.
K82: Igen volt 2 darab is belőle. Kihangsúlyoztam az és használatommal. Minden telefont csutkára lehet meríteni reggeltől estig használattal.
-
Namelesske
addikt
válasz
justmemory #3699 üzenetére
Én is ezt vettem a Samsungos gyári "álló tok" helyett alapjában véve nagyon szeretem, csak körben nagyon hamar sárgul az oldala ennek is...
-
Candyka
friss újonc
válasz
justmemory #3691 üzenetére
Köszi, ezt is állítgattam
kezdem elengedni ezt a történetet. Youtubeos vidiket összehasonlítva Samunak szebb, élénkebb a képe. Túlteszem magam azon, hogy a menü nem hidegfehér. Lehet ez csak az én agymenésem
-
Badboys
őstag
válasz
justmemory #3672 üzenetére
Megértelek csak azért tettem be, hogy némi viszonyítási alap legyen. Mivel én azt mondtam már ezelőtt is, hogy nem lehet konkrét ítéletet mondani. Mivel mindenki más appokat használ és más a használati mód.
-
kutga
félisten
válasz
justmemory #3668 üzenetére
Az nálam sem százas, fel-le mászkál három másodpercenként.
-
Namelesske
addikt
válasz
justmemory #3646 üzenetére
Most morzsoljunk el egy könnycseppet a "gyártó majd szoftverrel orvosolja" típusú kommentekhez
-
Namelesske
addikt
válasz
justmemory #3643 üzenetére
Fene azt a portré módot
Ahhoz kell ez a depth of field effect.
-
icemad
nagyúr
válasz
justmemory #3504 üzenetére
Tudja a halál, nem fogok rajta agyalni. Már felraktam apróra. Annyi mérget ettem már emiatt a szarrakás miatt, hogy vagy elviszik egy héten belül, vagy lesz belőle egy jó törős youtube videó. Azért durrant most el az agyam, mert ezen a teams programon kellett volna értekezleten résztvennem, ami ráadásul elég fontos is volt. De neeeem, ez már túl nagy feladat egy alsó/középkategóriás telefonnak. Milyenek lehetnek az olcsóbbak? Na mindegy, hagyom most már a francba, kell egy kis idő, amíg lenyugszom.
-
icemad
nagyúr
válasz
justmemory #3500 üzenetére
18-19. Az alsó szinten nem nagyon fűtök, mert minek. Egyébként ostoba kérdés, mert 24 fokban sem kellene, hogy letérdeljen. Sőt, 30 fokban sem. Ezt így hogy fogod használni kocsiban navigációra?
-
válasz
justmemory #3260 üzenetére
+#3261-3: a DEX jó dolog - igaz, nem használom és a droid 11 mintha natívan tudná. Egyéb szolgáltatást, ami indokolná a bő 140EUR + buds(!!) = alsóhangon 200EUR-s árkülönbséget, nem látok. Nekem a mindennapi appokat (böngésző, youtube, térkép) kiszolgáló SoC+RAM, vízálló ház, 4év biztonság, 5g dual SIM mellé más nagyon nem kell.
-
Zalcsika80
kezdő
válasz
justmemory #3252 üzenetére
Nem a kép utólagos szerkesztésére gondoltam, hanem a kamera beállításaira.
-
válasz
justmemory #3182 üzenetére
Köszi, ez akkor megnyugtató, ha végül majd ezt a telót választom.
-
válasz
justmemory #3179 üzenetére
Nos, ha már szóba került az újjlenyomat azonosítás, az lenne a kérdésem, hogy a feloldáshoz, ennél a telefonnál lehetséges e, hogy mintázat rajzolást állítsak be?
Azért érdekelne, mert nálam gyakorlatilag alig működik az újjlenyomatos azonosítás, a jelenlegi Sony telómnál se, és ez nem a készülék hibája, hanem egész egyszerűen azért, mert nincs értékelhető újjlenyomatom.
Útlevelet is csak ideigleneset kaptam mindig egy év érvényességgel, mert az okmányirodában képtelenek voltak olyan mintát venni, amit a rendszer eltudott volna fogadni, pedig végigzongoráztuk mind a 10 újjamat.
A jelenlegi Sony készüléknél, még a kezdeti beüzemelésnél kínkeservesen sikerült valahogy elfogadtatni az egyik újjamról egy mintát, de a gyakorlatban kb. 20 próbálkozásból talán egyszer ha sikerül. A próbálkozások vége az, hogy addig mozgatom az újjamat, hogy felismerje végre, mire feldobja vagy a képernyő fotó, a kikapcsolás, vagy újraindítás opciókat. -
Peti78
őstag
válasz
justmemory #3167 üzenetére
Parhete Mexikóban voltunk, ott még a xiaomi 9 t pro volt. Szerintem az jobb képeket csinált. Makd feltöltök néhányat és konzultálni. 🙂
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #3167 üzenetére
szerintem sincs baj a képekkel...
-
Peti78
őstag
válasz
justmemory #3116 üzenetére
Szia! Nekem a snapdragon verzió van,az is merül kegyetlenül. Az,hogy ritka szar képeket csinál, az talán még jobban zavar.
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #3147 üzenetére
Ha eltér a két chip, miért ne...?
el sem hinnéd,h mennyire...de itt le is zárom a témát mert nincs értelme tovább róla beszélni... -
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #3145 üzenetére
érdekes a Snapdragon verzára megtudják írni..?!. na hagyjuk már...
Exynos 2100 már nincs probléma... -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
justmemory #3129 üzenetére
Ezég mindig a 4g verzió?
-
icemad
nagyúr
válasz
justmemory #3120 üzenetére
Úgy hogy közben töltötted. Akkor 3 óra 17 perc egy töltéssel? Az is karcsú.
-
hedip
újonc
válasz
nekem még tanulófázisban van az üzemidő javaslat
Lehet, hogy csak nagyok voltka az elvárásaim
haha.
de, egyébként, jogos, nyilván sokféleképpen használják az egyének a telefont, mindenkinek más a fontos.
Led nekem abszolút nem hiányzik - nem is volt soseéppenséggel az órámmal sincs napközben összekapcsolva - ami az értesítéseket illeti, feltételezem a BT még inkább szívná az akksit, nemcsak a telefonét, az óráét is jócskán.
a jack meg hát.. kiderül mennyire hiányzik majd, beszereztem egy Bt fülest
-
icemad
nagyúr
válasz
Ezen a képen csak az látszik, hogy dél körül fullra töltötted.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
justmemory #3072 üzenetére
Akkor viszont mindenképp valami 3rd party szoftver beakad illetve szívja el az aksit. S7E-nél van ilyen de én csinálom is a cache wipe-ot, mert feltűnik azonnal, hogy nem okés az aksihasználat. Bár már öregecske szóval azért is lesz FE 5g idővel de még rávárok picit hátha csúszik lentebb. Samu telefonok is rettentően vesztenek az árukból sajnos. Bármit veszel az 1 év is fele annyit ér.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
justmemory #3070 üzenetére
Gyanítom ez szoftveres ahogy a melegedés is. Valamint az Exynos az gondolom ilyen tekintetben rosszabb is mint energiatakarékosság/felhasználás és ezért szépen be is fűt.
-
icemad
nagyúr
válasz
justmemory #3065 üzenetére
Értem amit mondasz, de nem értek egyet vele. S10+-ról váltottam, ugyanazokat a programokat használom. Mégis az s10+ este 9-10 körül még 20%-on volt. Használati szokásaim nem változtak. Számomra ez jelentős különbség. De nincs mese, veszek valami komolyabb power bankot.
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #3065 üzenetére
-
World-Soft
senior tag
válasz
justmemory #2880 üzenetére
Köszi.
A lényeg, hogy akkor lehet nem csak olyan buzi nagy feleslegesen mint a bemutatótermieken. És akkor az sem igaz amit az eladók mondtak, hogy ilyen széles és nyugodjak bele, hogy itt csak egy sor ikon lehet, mert ez így menő és ez a jövő. Csupán ők sem ismerik annyira a telefont, vagy a bemutató termi beállításinál ennél direkt le van ez kapcsolva. -
World-Soft
senior tag
válasz
justmemory #2861 üzenetére
Az még elmegy, hogy ilyen széles, de akkor legyen már kihasználva is ne csak az legyen a lényeg, hogy tuti nem érjem le egykezesen.
Valamit kellett állítanod, mert mi ott a sárácokkal nem találtunk semmilyen beállítást,és az ikonokat sem engedte egymás mellé tenni? Vagy ez is egy olyan bemutatós feature, mint a nem állítható a ujjlenyomat? (kérdésemre mondták, hogy az el is van tüntetve a meűből, tehát ott előttük úgy, hogy visszaállíthatjuk sem próbálhatom ki )
"kivéve az intelligens kijelölés panelt": itt nem lehet 2 oszlopos, vagy az lehet keskenyebb is?
Gondolom annak az ikonjait nem lehet betenni az alkalmazás összeválogatós részre.... -
World-Soft
senior tag
válasz
justmemory #2852 üzenetére
Igen ilyen 1 sorosan láttam a Samsung üzletekben. Az eladók segítségét kértem 2 helyen is, hogy ez nekem így csúnya, és keresgélem, de nem tudom 2 oszloposra tenni (sem ikon húzással, sem az beállításoknál). Mindkét helyen próbálkoztak kicsit, majd közölték, ez sajna ilyen, ezen nem lehet módosítani. Igaz az 1 asztallal arrébb Note 20-ot 2 oszlopos volt az ege ikonsor.
Amit én nézegettem az amikor én rakosgatom össze az alkalmazásokat ikonjait, és azt ahol az inteligens kijelölők vannak.
(Az előbb általam berakott képnél ha tippelne kell az az amikor én válogatom össze az alkalmazásokat, és azon mintha fent egy elválasztó csoportosító vonal is lenne.)
De akkor nem minden panel állítható be? Miknél lehet akkor? -
casper1
tag
válasz
justmemory #2741 üzenetére
Már dobozba van. Megy a postára. De most ott vagyok, hogy nem tudom mit vegyek.
-
casper1
tag
válasz
justmemory #2741 üzenetére
Nem sajnos. Hétvégén csak böngéztem meg volt egy kis Tiktok meg Netflix . Eddig nem tudtam 1 feltöltéssel 2 óra képernyő időt kihozni belőle. A térereje meg katasztrofális. A tököm már ebbe hogy lassan vagy Samsungot vagy Applet vehetsz. Mert a többi az Usa ellensége vagy mi a tököm. Xiaomit akartam, de félek úgy járok vele mint a Huawei-el.Gyönyörű jövőkép.
-
icemad
nagyúr
válasz
justmemory #2734 üzenetére
Nekem is ilyen, ha megy a spotify napi 6-7 órát. Meló végét alig bírja ki. Engem nem zavar, mert kocsival járok, ott meg tudom tölteni. Egyébként a Samsungok a retek antenna miatt merülnek nagyon. Direkt ilyen gyengét használnak, hogy kevesebb legyen a Sar érték.
-
casper1
tag
válasz
justmemory #2734 üzenetére
Az a baj hogy vettem anno egy s8-at az is szar volt. Előtte is Samsung volt. Azután pártoltam át Huawei-re. De a tököm usa miatt most megint nincs nagy alternatíva. Ki tudja holnap melyik cég fogja az Usa szemét szúrni. Iphone meg akkor se veszek ha az lesz az egyetlen. Na mindegy megy vissza a boltba.
-
casper1
tag
válasz
justmemory #2726 üzenetére
Exinos procis. 2 hetes sincs a telefon.
-
casper1
tag
válasz
justmemory #2726 üzenetére
Ja. Ma kell újra jelentkeznem mert a trükkökkel amit javasoltak nem lett jobb. Talán még rosszabb is. Annyit kaptam, hogy 14 napon belül elállhatok a vásárlástól. Na pont ezért nem akartam Samsungot. Mostmár elég erőteljesen monopol helyzetben vannak. Amit a Huawei-el csinálzak az bosszantó. Most meg itt van ez a szar. A feleségem nagy Samsungos. Neki a 2 éves s10 is sokkal jobban megy egy 2600mah akksival. Röhely.
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #2673 üzenetére
csak az 5G kapta meg egyelőre a 3.1 ....
-
Cargo
aktív tag
válasz
justmemory #2643 üzenetére
Profi nem vagyok, ezért nyilatkozom csak egyszerű user nevében.
Nem látom én se értelmét, hogy tovább nyúzzam az ügyet, szerintem ez az ügy ennyit ért. Ők kevesebbet könyvelnek az ügylet miatt, és kevesebbet kell nekik a jövőben vásárlásaim miatt is. Csak jól járnak ezzel.
Ahogy a kollegám fogalmazott "egy elégedetlen vevő 12 másikat csinál", talán történetemmel mehet ez a szám feljebb is. Hátha meg tudok még egy kis munkát spórolni ennek a kiváló "mánágernek".
-
BogyóBP
addikt
válasz
justmemory #2643 üzenetére
Sajnos nem így megy. Mindig előbb felajánlják az üzleten belül történő cserét vagy vásárlás lehetőségét a pénz a legutolsó mivel az plusz könyvelés herce hurca stb nehezebb leírni. Az hogy egy akkora nagy áruház ajándékutalvánnyal akarta kiszúrni a szemed gusztustalan mivel nem oriástévét akarsz érte cserébe ha telefont mentél venni. Ez a levásárlás meg a halálom. A fogyasztóvédelem meg nem sokat tud tenni. Érdemes ilyenkor egy fejest keresni email is tök jó lehet ha jó a hozzáállás és 14 napon belül vagy akkor visszautalják a pénzt. Legközelebb mindig előbb kosárba téve vásárolj meg akkor is ha ott van egy üzletben
Én is így szoktam így sose szivoznak a pénz miatt. Lehet a protokoll más akkor ha közvetlen KP ba fizetsz és más ha online rendeltél.
Amúgy egyre jobban megy el a kedvem ettől a modelltől. Sokan sok féle gondot irtok és a kolleganőm ilyen telefonját is a kezembe véve is határozottan az volt az érzésem hogy kb egy 100.000ft os telefont fogok a kezembe.
-
Cargo
aktív tag
válasz
justmemory #2610 üzenetére
Köszönöm, hát igen, ezt nehéz megítélni, de ha neked megfelel, akkor az is jelent valamit, nincsennek nagy igényeim szóval, valami nem ok.
Szerintem akkor holnap visszamegy.
-
Aliendej
tag
válasz
justmemory #2381 üzenetére
Kétlem hogy ezt a képet az S20 FE-vel készítették volna, 2019-ben még nem volt forgalomban ez a készülék. A Samsunghoz ez a verzió nem tudja a hosszú záridőt, tehát csillagok fotózására alkalmatlan. Ahhoz legalább 10-15mp-es záridőre van szükség, több képre majd PS-sel összedolgozni. Eddig a gyárin kívül talán a DeepSkyCamera ami jó hozzá, vagy az Intervalometer amivel kombinálva lehet asztro képeket készíteni. Beltérben nehéz csillagokat fotózni, legalábbis nekem megy.
-
Aliendej
tag
válasz
justmemory #2379 üzenetére
Úgy látom nem lehet manuálisan állítani fehéregyensúlyt, záridőt, élességet... ezek nélkül nem lehet csillagokat fotózni.
-
Aliendej
tag
válasz
justmemory #2375 üzenetére
Asztrofotózáshoz is inkább ajánlott a ZGCAM mint a gyári? Erről van szó?
a leírásban szereplő Recommended Settings-et érdemes beállítani? Config .xml file kell hozzá? -
zsolez76
tag
válasz
justmemory #2296 üzenetére
Köszi,már értem!
-
patomi
őstag
válasz
justmemory #2266 üzenetére
Köszi szépen
-
patomi
őstag
válasz
justmemory #2263 üzenetére
Megköszönném,
tetszik a tok amit linkeltél. Meg nekem így is épp kényelmes. A nagyobb tokkal, már fognom kell rendesen ki ne forduljon a kezemből.
....Érdekes, hogy A50 alig volt kisebb de érzem a különbséget, főleg tokkal együtt. -
patomi
őstag
válasz
justmemory #2254 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- EAFC 25
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest