- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
GalaxyS9 #10095 üzenetére
Na ezért kérdeztelek, mert van összehasonlítási alapod. Annak idején nagyon gondolkoztam az S21FE-n is, de még nem volt kapható, a 888-as procit halálba cikizték, így könnyen döntöttem egy marék szám alapján. A taoasztalat ennél sokkal árnyaltabb.
Köszönöm, hogy leírtad. -
GalaxyS9
tag
válasz
kelly416 #10093 üzenetére
Nekem bejön nagyon a design, meg az is, hogy a csúcs Dynamic Amoled 2X kijelzőt tették bele. Azon túl nagyon szuper, hogy sokáig lesz támogatva. Örülök, hogy ennyiért hozzájutottam, persze ritka, hogy ennyiért lehet kapni, de újonnan 150-ért vicc makró kamerás, IP68, vezeték nélküli töltést mellőző, középkategóriás telefonokat lehet venni.
Talán az A52S jó választás, de hiányolom a teleobjektívet belőle, meg a valóban combos processzort (pl. 865-öt tehettek bele). Tudom, hogy nyáron egy kazán a 888, de az Exynos 990-től csak jobb lehet.
-
kutga
félisten
válasz
neo_xperia #10092 üzenetére
Valamiben biztos, de ott meg más problémák lesznek.
-
GalaxyS9
tag
Sajnos így bukta az IP68-at, telefotó objektívet és a vezeték nélküli töltést is.
Én év elejéig használtam S20 FE-t, utána kipróbáltam egy i11-et, viszont eladtam több probléma miatt. 155-ért sikerült vásárolnom bontatlan S21 FE-t Samsung Experience Store garanciával. Ennyiért ajándék. -
Aryon87
félisten
Leköszönök a csoprtból, a telefon hamarosan új gazdára fog találni, párom más márkára tért át.
Hosszú, problémamentes használatot! -
Lacgo
csendes újonc
Tudna nekem abban segíteni valaki, hogy hogyan tudhatom meg azt, hogy a telefonom Snapdragon vagy Exynos chipkészletű?
-
racerx
őstag
Hello. Érdeklődnék váltott e erre a készülékre (snapis), Oneplus 8 pro (környékéről) ? Mert nagyon nem vagyok megelégedve az üzemidővel és a kamera, videó teljesítményével (visszasírom a P20, 30 prókat..) . Főleg ez a 2 a szempont, többi nem izgat, mert még a P20 prom is bármire elég volt.
-
samu74
addikt
válasz
wanted5 #10074 üzenetére
Erre gondolok én is,írtam is hogy csak próbálni kellene egy másik routerrel. De az hogy hálózatról nem tud megnézni egy filmet az már durva,és nem is egy gagyi routerről van szó.Én simán streamelem a tv felé pl. egy filmet a telefonról de ha megakadna ki is dobnám a telefont...
-
wanted5
őstag
válasz
gippazoid #10071 üzenetére
Nem tudom, hogy váltogattál-e szervereket, de simán elképzelhető egyébként, hogy amire mérsz egy idő után "tilt", mert azért a rengeteg speedtest egymás után már mérhető adatforgalmat generál.
De akár még egy jelentéktelennek tűnő router beállítás is lehet.
Általában az ilyen problémák megoldása úgy működik, hogy sorban minden egyes változót ki kell iktatni, még azt is ami 100%, hogy jó. Gondolok itt olyanra, hogy egy másik hasonló tudású routerrel is tesztelni kéne (hiába jó másik telefonnal a mostani is) -
samu74
addikt
válasz
gippazoid #10071 üzenetére
Hát akkor passz.Esetleg az értesítő sávban ha bekapcsolod a speciális feldolgozást akkor is visszaveszi? Csak ki kellene próbálnod egy másik routerrel hogy azzal is ingadozik-e...De sanszos hogy akkor a telefonnal lesz valami disznóság.Vedd fel a Samsung ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, posta pontra leadod(ha nincs SES Store a közelbe) a telefont 1 hét alatt megjavítják.Főpanelcsere valószínű.
-
zoltan77
aktív tag
-
gippazoid
őstag
válasz
samu74 #10070 üzenetére
Este megcsináltam a resetet menüből.
Miután visszaköltöztem a OnePlus7-be.Semmi más nincs a telón, csak egy Speedtest. Este próbáltam vagy 15-20 alkalommal és a vége felé nem hogy lassult volna, hanem még gyorsult is 800 mbit-ig a letöltés az első mérések 700-ához képest. A teló szerintem melegebb volt, mint eddig bármikor.
Ma reggel újra próbáltam, már a 8. tesztnél lelassult 10 mbit-re...
Kezdtem örülni, hogy a Samsung Switch app-os adatátmásolás miatt volt gond. De nem.Aztán ismételtem a OnePlus7-tel a tesztet és a 30. gyors eredmény után meguntam.
Csináltam még egy tesztet: a router HDD-ről elkezdtem streamelni a Samsung Video player-rel egy FHD filmet. A múltkor ugyen 7 - 140 - 5 -130 mbit-es ütemben streamelt és 9 perci után már minden 15. mp lejátszás után 13 mp-ig bufferelt. Most csak 20-25 mbit-ig ment fel a streamelés üteme, de 7 perc után minden 15 mp filmre jut 10-12 mp pufferelés.
-
gippazoid
őstag
Gombokkal hogy lehet a recovery menübe jutni kikapcsolt állapotból? Törölném a cache partíciót is.
-
samu74
addikt
válasz
gippazoid #10067 üzenetére
Ezért van a fórum, hogy a felmerült problémákat megbeszéljük.
A telekomos egybefésüli a két hálózatot, a TP Link meg külön van választva. Feleségem S10 telefonja(3 éves) a mai napig nem tud teljes tempót a TP Link routeren(ismerős S10+ telefonja se) viszont a telekomos routeren meg igen. Az S20FE meg sima liba.Ezért mondtam hogy a OP egy dolog hogy jól megy vele ha meg ezt a samsungot használod.Tolj neki egy gyári visszaállítást ,ne mentésből(smart switch) tiszta telepítést csinálj. Nyilván macera ha sok app meg jelszót kell egyessével felrakni meg pötyögni, de én így biztos kizárnám a szoftveres bugot.
-
gippazoid
őstag
válasz
samu74 #10066 üzenetére
Köszi, hogy ennyit foglalkozol a problémámmal!
A routeren már mindent átállítottam, amit az ASUS topic-ban javasoltak de semmi nem változott. A OnePlus7 teló bármilyen router beállítással hasít, ez meg megáll. A router nem volt olcsó, ellenben qrvadrága, most is 52 rugó. 1 éve kiválóan szolgál, azért kellett Asus mert van benne torrent kliens, a hozzá csatolt HDD-re simán letölt bármit. Két elődje is emiatt volt Asus.
Megpróbálok majd egy hard resetet. A OnePlus-ról mindent átmásolt a Samsung Switch app és jöttek az alkalmazások is. Csak azért nem gondolom, hogy ez lenne a hiba oka, mivel pont ennek a 33 GB-nak az átmásolása során jelentkezett először a lassulás.
Android 12 frissítés meg ezután jött, szívtam is a fogam, mert akkor kezdte el amikor már benne voltak az adatok, pedig én a kisebb kaliberű frissítéseknél is szoktam hard resetet csinálni, nem hogy OS verzió váltásnál.
Arra viszont nem figyeltem fel, hogy két külön router-rel tesztelted... Ez érdekes. De az Asus meg a TP-Link pont a legnépszerűbb márkák, akkor sokan küzdenének ilyen jelenséggel. Azért felvetem az Asus fórumon.
-
samu74
addikt
válasz
gippazoid #10065 üzenetére
Én a helyedben kapásból nyomnék egy gyári visszaállítást, aztán ha ugyanaz lecserélném azt az Asus routert. Csak azután küldeném szervizbe.
Soha 1 frissítés nem szakadt meg ezen kazán exynos verzión sem ,filmet simán ki tudom küldeni a tv-re,de persze nem kizárt hogy valami a modemmel van nálad.De a hard reset az alap lenne,meg letesztelni egy másik routerrel. Mert látod a mostani képen nekem azzal a telekomos routerrel(keveri a 2,4 és 5ghz-et de wifi 6 az is) meg pontosan annyi minden méréssel. Viszont a TP Link routeren lógva 5-ik mérés után visszveszi. -
gippazoid
őstag
válasz
samu74 #10062 üzenetére
Ha jól láttam, 250/70 a neted. A 28 mbit egy "nevezetes" érték nálam is, erre szokott lelassulni, meg 48 mbit-re. A korábbi screenshot-odon pont annyi szerepel. Először mindig a feltöltést korlátozza be. Lehet, ha nyomtál volna még 2-3 tesztet, belassul a letöltés is. Ahogy a korábbi tesztjeidnél be is lassult 9 mbit-re. Kezdek arra gondolni, ez mindenkinél ilyen. De elképzelhető, hogy az enyémnél sokkal hamarabb szabályoz le, mint kellene? Mert én nem tudtam egyben letölteni az Android 12-t sem és video streamelésnél is 9 perc után elkezdett akadozni. Ezt egy főpanel csere tudja csak kideríteni, attól tartok.
-
gippazoid
őstag
válasz
kelly416 #10057 üzenetére
Elállni nem tudtam volna, mert nem netes vásárlás volt. Meg ugye ilyen lassulást itt screenshot-on is becsatolt valaki Exynos-os kivitelről. 72 órás cseréhez be kell tudni mutatni a hibát, ami pl. a jól klimatizált üzletben nem feltétlenül sikerül, pláne ha a wifi is lassú arrafelé. Mert ha nem megy pár 10 mbit felé a letöltés, akkor nem jön elő a hiba sem. Pl. most nem a Samsung gyári video lejátszóval nézem ugyan azt a filmet, az képes úgy streamelni, hogy 5-10 mbit-es sebességgel jön csak és nem is kezdett el bufferelni így.
A Samsung saját playere viszont 5 mbit - 130 mbit - 7 mbit - 140 mbit ütemben töltöget le és ott 9 perc alatt megállt.
Egyszer nem webshopos vásárlással vettem valamit - pedig úgy szoktam, pont az elállás lehetősége miatt - akkor rá is cseszek...
-
-
gippazoid
őstag
válasz
samu74 #10053 üzenetére
Tegnap annyit csináltam, hogy újra összepárosítottam a Watch4 okosórát a telóval. Ez némi program futtatás (Wear OS), Bluetooth-os file másolás. Ezután töltöttem volna le számlapokat az órára. Nagyon-nagyon lassan jöttek le. Közben elindítottam az EKG funkciót amihez le kell tölteni a kemény 80 MB-os Samsung Health Monitor alkalmazást. Na az, mint a csiga, úgy kezdett letöltődni. Ekkor nyomtam egy speedtest-et: hát persze hogy 10 mbit-es volt a sebesség, de erre el is hajította a 80 MB letöltését, hibával megállt.
Most ha elindítanék a telón egy játékot, akkor 2 percen belül el is olvadna??
Elkeseredésemben feladatam, éjfélre járt az idő és tegnap volt a 3 napos cseregarancia utolsó napja. Feltettem vezeték nélküli töltőre 39%-os akkuval, azt még láttam, hogy elindult a töltés. Reggel úgy vettem le, hogy a töltőn semmilyen LED nem világított, se a piros, se a zöld. A telefon 26%-on volt, semmi hibaüzenet. Mellette az óra simán feltöltődött. Ismét feltettem tölteni a telefont, most tölt.
Komoly problémák vannak a Samsungnál úgy látom! Vagy paranoia a túlmelegedés miatt, vagy selejtes hardver.
Igen, meleg van a lakásban, de odakint még melegebb lesz és eddig egyik telefonom se igényelt mobil klímát a hátamra, hogy egyáltalán működjön.
-
samu74
addikt
válasz
gippazoid #10052 üzenetére
Értelek ,de azt írtam fentebb hogy ha megy a tükrözés(pl.nálam rendszerint a tv felé) vagy letöltök akkor teljes tempóban jön lefelé. Esetleg a fejlesztői beállításban nézd meg a véletlenszerű MAC kiosztást hátha segít.Eléggé router függő a dolog ez,mert ok hogy OP ok de láttam már ilyet hogy 3 samsung közül az egyik(S10) nem tudta a teljes tempót míg az enyém 10-ből 10x.Ha a melegedés gyanús neked ,akkor tedd be a hűtőbe vagy 5 percre, aztán mérjél megint.
-
gippazoid
őstag
válasz
samu74 #10051 üzenetére
ac-s módban a Samsung ugyan úgy lelassul, mint ax-ben. A csak ac-s módra képes OnePlus7 simán hasít a 20. Speedtest-nél is, tehát az nem lassul. Ugyan azon a routeren.
Kikapcsoltam a 2,4 Ghz-es sávot, akkor is előjött a jelenség.Viszont látod, hogy nálad is 47,7 (48) mbit a feltöltés és 9-10 mbit a letöltés egy idő után.
Pont mint nálam.Két telefont vettünk egyszerre a barátommal, ő egy másik színűt, nekem decemberi, neki novemberi gyártás. Pont ugyan ezt produkálja. Gyanús, hogy ez egy feature, amit eddig nem sokan vettek észre. Én sem speedtest-elek 15x egymás után, csak mivel tapasztaltam lassulást, és állítgattam a router-t, közben teszteltem, hogy tartósan jó-e az új beállítással. De eddig akármit állítok, mindig 10/48 mbit-nél kötök ki idővel.
Ahogy nálad is látszik a screenshot-on.
-
kelly416
veterán
válasz
gippazoid #10045 üzenetére
Telefon vagy router? A teló doboza van meg csak, de ott alszik a gyerek most abban a szobában.
Ne haragudj, de semmi kedvem 3 speedtest-et sem csinálni, nem hogy 15-öt. Ha van annyi időm, akkor inkább tolok egy pályát a pubg-ban, de arra sincs időm napokon kereszül. De a pubg is melegíti, mégsem lassul. Ha direkt lassítás lenne, bem csak a netkapcsolat lassulna.
Szerk. 2021 aug-ban vettem a telót. Tuti nem 2021 nov. gyártás.
-
gippazoid
őstag
válasz
ravensky13 #10044 üzenetére
Párhuzamosan teszteltem ac-n egy SD855-ös telóval. Az nem lassul be és nem is melegszik olyan gyorsan. Ha.felmelegedik az akku 37 fokra akkor sem lassul be. OnePlus 7
-
gippazoid
őstag
válasz
kelly416 #10042 üzenetére
Legalább 15 Speedtest mérés és akkor nézd meg. Először a feltöltés korlátozódik 48 mbit-re majd a letöltés 10 alá. Enyémmel azonos napon vett, más színű, 2021. 11 havi is ezt csinálja. Vajon hibás széria vagy direkt lassulás a melegedés miatt?
Tied mikori gyártás? Valahol a dobozon talán ott van vagy a belsejében.
-
ravensky13
tag
válasz
gippazoid #10028 üzenetére
Az AX-szel nincs tapasztalatom, de az AC az egybefűzi a 2.4 meg az 5GHz-es sávot, így alakítja ki a sokkal nagyobb sávszélt. Nem lehet hogy a 2.4 van "teleszemetelve" és a telónak/routernek ez nem esik le és ott próbálja lebonyolítani a kommunikációt? Próbáld meg kikapcsolni a routeren a 2.4Gigás rádiót, vagy válaszd szét az 5Ghz-től és próbáld meg, hogy csak az utóbbira csatlakozol a telefonnal. (Panelban ahol sok wifi van ez gyakori gond....)
-
-
kelly416
veterán
válasz
Badboys #10024 üzenetére
Nekem is volt hasonló, értesítést kaptam, csak mondjuk az időjárás szólt, hogy eső lesz, az meg 5mp-ig ott van és úgy eltűnik, hogy nyoma sem marad. Egyszer rajta kaptam, kikapcsoltam az app-ot, azóta nincs ilyen.
De a többi gyanús. Sosem oldott fel a zsebenben ez a telefon. Szerencsére.
-
gippazoid
őstag
Megtennéd, hogy kézben fogva futtatsz rajta vagy 10-15 speedtest-et és megnézed, belassul-e?
Nekem gyanús, hogy asztalra letéve, amint az akku eléri a 35,5 Celsius-t, lassít, majd következő mérésnél már 10-20 mbit a letöltés és 48 mbit (de mindig annyi!) a feltöltés.
Ha semmit nem csinálok, csak hagyom pár percig, akkor megint gyors a net.
Ezt csinálja ac-s wifi módban is.
CPU-Z nevű progival nézem a hőszenzorokat, ac nevű 39 körülig megy fel, az akku meg 35,5-36 felé és akkor tuti belassul.Ezzel csak az a gondom, hogy ez még nulla melegedés a burkolaton, ráadásul kézben fogva ezt igen hamar eléri, de még asztalra téve is.
Mi lenne, ha kint 40 fokban próbálnék valamit csináni vele, miközben fogom a kezemben?Míg ezt megírtam, 32,4 és 34,1 fokra ment vissza a hőmérséklet, és máris gyors a wifi.
-
kisNero
csendes tag
Sziasztok, az mennyire okés, hogy beltéri fotóknál a képeken elvesznek a részletek? Pl kisfiamról készítek képet, tök fényes szobában és az arca ilyen elmosott lesz kicsit, olyan mintha valami béna filtert tenne rá a telefon (természetesen nincs rajta filter). Tök béna, olyan mintha valami rosszul megvilágított pincében próbálnám fotózni. Lehet beállítással javítani ezen? Google pixel-t váltottam erre a telóra, nincs ez nekem megszokva, hogy ilyen gáz képek készüljenek normál nappali fényviszonyok mellett....
-
gippazoid
őstag
Van aki ax-es (Wifi6) routerrel használja a telót?
Olyankor a Wifi szimbólum jobb oldalán egy kis 6-os van. -
Badboys
őstag
Ma reggel tapasztaltam, hogy asztalon 2 szer megrezzent és feléledt a kijelző ember a közelébe nem volt. Semmi értesítés semmi az égadta világon. Tapasztalt már valaki ilyen dolgot, ha igen mi az ok. Mostanában többször zsebből kivéve minden baromság fogadott. Önállóan képernyőmentés és hasonló nyalánkságok.
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Első bekapcsolás utáni adatmásolás a Samsung Switch alkalmazással illetve Android 12 frissítés letöltése közben is tapasztaltam hogy Wifi6 ellenére lelassul a letöltés. Átváltottam nem mért kapcsolatra ahogy azt hiszem itt az összefoglalóban olvastam. Úgy tűnt hogy minden OK. De most ismét tapasztaltam Speedtest-en nézve hogy lelassul a letöltés 900 mbit-ről 10 mbit-re. Újra kapcsolódáskor megint gyors aztán lelassul. Miközben feltöltési sebesség sosem megy 48 mbit felé. 2.4 GHz-en meg 28 mbit felé.
XDA fórumon és más fórumokon is látom hogy sokan járnak így de sehol nincs megoldás.
Asus RT-AX58U a router. Az előző telefon nem tudja az ax-et csak az ac-t de 400/200-as értékeket hoz mindig.
Van erre megoldás? Tapasztalta más is?
A telefont most vettem újonnan. 2021 decemberi gyártás. -
kóóó
aktív tag
Köszi a választ.
Yettel van nekem is, akkor itt lesz a hiba....
A másik esetleg a lefagyott kijelzőről van valami?
Úgy értve szokott olyat csinálni, hogy főoldalon van a telefon alkalmazásávaltoba ki/be lehet lépni, de nem csinál semmit, se alkalmazást bezárni, se semmit.
Újra kell indítani és utána jó lesz... -
palik
csendes tag
Sziasztok! Yettelnél vettem egy snapdragonos verziót 140-ért.p20 pro-t vált.Igazából csak azért cseréltem le,mert az már 3 éves és úgy voltam vele,hogy már úgysem bírja sokáig (pl akku).Meglepődve tapasztalom,hogy a p20-nak tovább bírja szerintem az akku még most is.Vizsont ezt leszámítva mindenben előrelépésnek érzem az s20fe-t.kamerától kicsit féltem a huawei után de az is jobb szerintem.funkciókban mindenképp.Abban biztos voltam,hogy éjszakai fotózásban jobb lesz a p20 de nagyon nem.Csináltam több esti fotót a 2 készülékkel egyszerre és mindnél jobb a samsung.Ráadásul ha 3x optikai zoomot is használom akkor a p20-nál csak egy paca látszik kevés fény mellett.Szerintem ennyiért nagyon megérte
-
-
gippazoid
őstag
válasz
szilvaspet #10008 üzenetére
Tök jó kis app, de rájöttem, hogy a telefon ezt tudja, ki-be kapcsolható, hogy a képernyő közepétől lefelé húzva az ujja, lehúzza az értesítési sávot (a One Hand-nél ez két részletben programozható fel, vagy csak a gyorsgombokat vagy csak az értesítéseket húzza le).
Köszönöm!
-
kelly416
veterán
válasz
szita.erno #9999 üzenetére
Fényerő, alkalmazás, adatkapcsolat kérdése. Le lehet meríteni 3 óra intenzív pubg-al magas fényerővel, de sokan 2 napos ciklusra vannak beállva, akik nem játszanak.
-
szilvaspet
tag
válasz
gippazoid #10007 üzenetére
Esetleg érdemes kipróbálnod a One Hand operation+ -t.
link
Itt ugyan nem a virtuális gombokat szabod testre, hanem kétoldali fogó pontokat tudsz konfigurálni 3 irányú és hosszú/rövid húzási műveletekhez, amikre mindenféle beállítást (értesítési panel mutatása, stb.) rátehetsz.. -
gippazoid
őstag
Sziasztok!
OnePlus7-ről váltottam, ott fel lehetett programozni a virtuális gombok bármelyikét, hogy mit csináljon hosszú nyomásra. Volt olyan lehetőség, hogy lenyitotta az értesítési sávot. Ez nekem nagyon hiányzik, állandóan nyomom és csodálkozom, miért nem történik semmi...
Pedig jól tud jönni, mikor egy kézzel tudom csak fogni a telefont, hogy nem kell fentről lehúzni az értesítési sávot.Van ilyesmire lehetőség?
-
zoltan77
aktív tag
válasz
szita.erno #10005 üzenetére
Azt bőven viszi, én àltalában 2 naponta töltöm, mikor dolgozom 24 órás szolgálatot ki szokta bírni. 120hz+bt óra kombó.
-
kekedi
senior tag
válasz
szita.erno #10002 üzenetére
Egyén függő.
Ha nézed a főmenüt (alacsony fényerőn) és nem csinálsz rajta semmit, akkor 10 óra.
Ha csak játszol rajta, akkor max 4 óra. -
Dilikutya
félisten
válasz
szita.erno #10002 üzenetére
Passz, én nem órákban mérem. Zene, telefonálás, meg melóban azon netezek, és este még van benne erő.
-
Dilikutya
félisten
válasz
szita.erno #9999 üzenetére
Csak az akku miatt ne költs rá, 4500mAh akku van mindkettőben. Sőt, az SoC is hasonló, bár már jóformán csak a Snapdragon verziót kapni az FE-ből, de az Exynos 990 mindkettőben tiszteletét tette, sőt amerikában S865-el volt sima S20 is. Szóval hardveresen ugyanolyan. A főkamera meg az ultraszéles is ugyanaz, csak az FE-ben van egy 3x zoomkamera is. A kijelzőben van eltérés, az S20+ nagyobb méretre, felbontásra is, bár utóbbinak szerintem nincs túl sok jelentősége. Igazából annyira nem néztem meg, mi az érdemi különbség, de biztos, hogy nem éri meg. Bár látok 1-2 helyen 215 ezer körül is Plust, de nekem az a bolt gyanús, máshol 350 fölött van az ára. Annyit meg nem ér, majdnem ugyanazt kapod meg az S20FE-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest