Új hozzászólás Aktív témák
-
Crucio
aktív tag
Én P30-ról váltottam és egyelőre elégedett vagyok. Az akkumulátor nem valami acélos, de az a P30-ban sem volt jó. Egy napokat ki tudok hozni belőle különösebb odafigyelés nélkül. Ráadásul én a Huawei rendszerét nem igazán szerettem, a Samsung elgondolása jobban bejön. Egyedül a jack dugó hiányzik. A fényerő is teljesen jó. Kamerában szerintem egy szinten van a kettő, a videó viszont eddig csalódás, még napsütésben is. Valamint nem nagyon zárja be a háttérben futó alkalmazásokat, online fizetésnél ez nekem örök félelmem volt. Pl a Chrome rendszeresen újratöltött mikor Telegramról visszaváltottam.
Snapdragon, 4G verzió.[ Szerkesztve ]
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy kellene ezen a telefonon használni a Google Payt? A virtuális Revolut kártyámat szeretném összelőni hozzá, de elakadtam. Olyan, mintha nem lenne rajta a Google Pay, de közben meg mégis, de magát az alkalmazást, beállításait nem találom, pedig elvileg az Android 11 része. -
Crucio
aktív tag
Lehet az a gond, hogy nem adódik hozzá a Revolut kártyám, csak nem tudok rájönni, hogy mi a gond, lásd egy másik topikba írt hozzászólásom: https://mobilarena.hu/tema/erintesnelkuli_fizetesi_megoldasok_paypass_via_nfc/hsz_4723-4723.html
Ha valaki konfigolt már Revolutot ezen a telefonon, akkor örülnék, ha tudna mondani valami okosat, mert kissé meg vagyok lőve. -
Crucio
aktív tag
válasz kelly416 #5723 üzenetére
Szia!
Nekem SD változat van egy hónapja. Két SIM-mel használom, voltam vele nyaralni is. Az akkumulátor két SIM-mel nem valami acélos, de nem is vészes, bluetooth zenével, nfc-vel, helymeghatározással, némi fotózással kb 5-5,5 óra szokott kijönni belőle. Külföldön teszteltem a két SIM-et, majd csak egy SIM-mel használtam a második naptól. Úgy volt, hogy estére csak 60-70% köré merült le, igaz, alig használtam (strandra pl nem vittem a telefont) és az az érzésem, hogy egy SIM-mel legalább egy órával javulna az üzemidő, de nem tudok biztosat, mert én 70%-kal is feltettem töltőre. Mindenesetre nekem sosincs az az érzésem, hogy töltőhöz kéne rohanni a telefonnal.
Melegedést már tapasztaltam, a napot annyira nem szereti és néha tényleg nagyon durván leveszi a fényerőt, bár úgy vettem észre hogy ezt alacsony töltöttségnél csinálja. Ez eddig egyetlen egyszer fordult elő velem, lehet hogy szerencsés vagyok, de én napon is nagyon jól látom még dark módban is az alkalmazásokat. -
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalata nem Samsung márkájú vezeték nélküli töltővel?
Kinéztem a Baseus Jelly Wireless-t, ami névleg tudja a 15W-ot. A telefon ebből is felveszi a 15W-ot, vagy csak a gyáriból? -
Crucio
aktív tag
Mindenki megkapta már a júliusi frissítést? Nekem a júniusi van fent és azt írja a legújabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest