Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #11047 üzenetére
Na de mégis, konkrétan mi gyorsabb? Mondanál egy példát?
(Gyorsabban indulnak az alkalmazások?
Jobb eredményt ér el a telefon valami teszten vagy egy játékban magasabb az FPS?)
Nem lehet, hogy csak az animációk, illetve azok hiány vagy különbözősége kelti(k) ezt a benyomást?
Köszönöm. -
kutga
félisten
válasz
Just_Reboot #11048 üzenetére
Szerviz.
-
Just_Reboot
addikt
Kijelző csere után nem működik az ujjlenyomat olvasó, 49%-ig elmegy után kiírja hogy nem sikerült. Valakinek ötlete?
-
s4hu|SyD^
addikt
A layout sokkal jobban testreszabható, ami nekem nagyon tetszik + rengeteg extra widget meg custom dolog. Bár nekem az elrendezés hiányzik a legjobban, de megpróbálom a Good Lock-kal kicsit állítani. Sajnos a widget méretezés elég behatárolt a One UI-ban. Remélem ez változik. Meg az upday helyett a Google News jobb volt sokkal.
-
s4hu|SyD^
addikt
Visszaváltottam a gyári One UI-ra a Nova Launcher-ről. Hát szokni kell. Sok minden hiányzik azért. Viszont sokkal gyorsabb.
-
razzorr
őstag
Szerintetek hány wattos töltővel célszerű tölteni? Ami mondjuk nem károsítja az akkut hosszabb távon. Van egy 33asom,azzal jó vagyok?
-
Badboys
őstag
Köszönöm a segítséget, de még az éjjel megoldódott. Valamikor 22 óra körül méltóztatott elfogadni a kódot. A fene sem tudja mi baja volt. Még a recoverybe sem engedett a szerencsétlen.
-
Badboys
őstag
Segítséget szeretnék kérni olyannyira kizártam magam a telefonból, hogy kikapcsoláshoz is kódot kér. Hiába írom be a kódot a válasz túl sokszor adott meg rossz kódot. Ez egy hard reset utáni állapot. Hiába dugom rá a kábelt nyomom a hangerő fel és a bekapcs gombot semmi sem történik. Nem tudok belépni a recoveribe sem. Köszönöm
-
kelly416
veterán
válasz
T_Stark #11028 üzenetére
Ebben a kategóriában van minden "egyéb" ami a többibe szerinte nem sorolható. Ki gondolta volna?
Telepítő fájlok, adobe scan szkennelései, de ide tesz be minden képet, videót ami .nodata kiterjesztésű fájllal "rejtve" van, pl. navigáció ak, játékoknak stb-nek a hang és kéofájljait, játékok videóit, stb. -
kelly416
veterán
Oh, ezt nem is olvastam, csak most.
Én jellemzően csak ujjlenyomattal oldom fel a kijelzőt, azza sem power gomb, sem dupla kopp. Ahogy megfogom a telót, már éled a szenzor, jellemzően már feloldott telót veszek elő a zsebemből, ha épp jó kedve van a szenzornak. De sok alkalommal amikor csak kicsit is koszos, vagy hidegben melózom kint és nem elég puha a bőr az ujjamon, már nem old fel akkor sem, ha előtte power gombbal már eleve ráizgatom az ujjlenyomat letapogatásra. Ilyenkor jellemzően minta jön, de ha épp utalni kell, a banki app-ban akkor is tökéletes elsőre a szenzor.
És tudom, hogy furán hallatszik, de minap pakoltam össze az autóm dolgait a garázsban a télre készülve. Írt haver, hogy hová és mennyit utaljak. Nem tudtam feloldani a kijelzőt csak mintával. Erste app indít, elsőre beléptem és elsőre aláírtam ujjlenyomattal. Ezért merem írni ekkora mellénnyel, mert megtapasztaltam a saát bőrömön. Szó szerint. -
eclipse19
senior tag
Sajnos ezek közül egyiket se tudom felhozni mentségére, mert én minden esetben előbb dupla koppintással ébresztem a kijelzőt és utána próbálom feloldani ujjlenyomattal.
Szóval határozottan úgy tűnik, hogy kijelző feloldásnál szigorúbban ellenőrzi az ujjlenyomatot mint egy appon belül. Már csak az a kérdés hogy ez Samsung "szolgáltatás"-e vagy általában így van androidban. -
csakb
őstag
válasz
eclipse19 #11017 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha zárolt, sötét képernyőt próbálok feloldani, akkor lassabb és/vagy pontatlanabb, ha nem tartom ott türelmesen az ujjam. Bekapcsolt képernyővel viszont már flottul és gyorsan megy az azonosítás.
Zárolt képernyőnél először észre kell vennie, hogy te most valszeg fel akarod oldani, aktiválnia kell a szenzort, bekapcsolni az ujjlenyomat területén a pixeleket, hogy legyen fény. Szerintem a mindebből összeadódó késleltetés miatt van, hogy ilyenkor lassú a dolog, és ha türelmetlen az ember, akkor pontatlan is.Ha egy appban kell feloldani, akkor elve már van fény, mert be van kapcsolva a képernyő, és a szenzor is aktív, mert az azonosítást azzal várja.
-
kelly416
veterán
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Szerintetek az lehetséges, hogy az ujjlenyomatolvasó különböző szigorúsággal/pontossággal azonosít záró képernyőről való feloldás és valami alkalmazáson (pl. banki app) belüli azonosítás esetén?
Tudom furcsa a felvetés, de én mintha ezt tapasztalnám.3 ujjlenyomat van rögzítve: bal hüvelykujj, jobb hüvelykujj és a harmadikon a két mutató ujjam együtt.
Képernyőzárról való feloldásnál a jobb hüvelykujjas próbálkozás esetén meglehetősen gyakran 5-ből 5x nem tudja leolvasni. A másik két esetben szinte tökéletes a feloldási arány.Viszont banki (vagy más) appon belüli azonosításnál a jobb hüvelykujjat is gyakorlatilag mindig hiba nélkül olvassa be.
Nem értem ez hogyan lehetséges.Valaki tapasztalt hasonlót?
Köszönöm.
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Feleségem telója rendszeresen lecsatlakozik a hozzá kapcsolt Huawei Band7 karkötőről. A huawei egészség app legfrissebb változata van felrakva, ami az akkumulátor beállításainál nincs korlátozva és a kezdőképernyőn le van lakatolva. A karkötőn is friss FW fut.
Van erre valami megoldás?
Előre is köszönöm.
Gábor -
kelly416
veterán
válasz
balintka #11002 üzenetére
Nem kell gyári, csak DAC legyen benne. Nekem van aliexpresses DAC-os fülesem, tök jól felismeri (maga a füles gatya, nem ajánlom, de működik). Meg van sima type-c cuccom is (átalakító, DAC nélküli füles) amire nem támogatott eszközt ír.
Szerk.:
Ahogy norba69 is mondja, a telóban nincs DAC, így abban kell legyen, amit a type-c lukba dugsz. -
balintka
addikt
Sziasztok. Egy 3,5-es gyári Samsung fülest akartam 3,5 - Type C átalakítóval rádugni. Kiírta, hogy nem támogatott USB eszköz. Akkor átalakítóval nem lehet használni a régi 3,5-es füleseket? Csak natív Type C-st?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest