- Milyen billentyűzetet vegyek?
- tp link archer tu3 Plus hiba
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
üzenetére
Azért okosan is lehet használni azt a szerkesztés linket, főleg ha nem írsz sokat célszerű.
Példa:
Válaszoltam neked, majd
a szerkesztésben (csak úgy random választottam hsz-eket most)
(#66) ntomka: 2. válasz
(#84) CPT.Pirk: 3. válasz
(#140) eternam: 4. válasz
(#174) ddekany: 5. válasz
(#231) DeFranco: 6. válasz
(#271) attila9988: 7. válasz
(#286) bambano: 8. válasz.Ha jól emlékszem a szerkesztési ablakban 15 perced van, több füles böngészőnél meg nagyon egyszerű kezelni, hogy kinek mire válaszolsz.
-
Иван
őstag
válasz
üzenetére
Igen, de az, hogy windows a neve, már elég indok arra, hogy usr inkább azt tanulja meg újból
A linuxban nem nagyon bíznak az emberek (én se, bevallom). Ráaádsul a linux teljesen más logikával épül fel és működik, mint a windows. Aki életében csak windowst használt, annak a linux logikája kifacsart és nehezen követhető. Főleg ha átlag user 
De én örülnék neki, ha a linux legalább egy pár százalékot nyerne a piacon. Otthoni használatban mindenképp, mondjuk munkahelyen már nem biztos, hogy nyerő lenne. De otthonra, akik csak neteznek meg alapfunkciókat használnak, azoknak egy ingyenes disztró bőven elég.
-
rudi
nagyúr
válasz
üzenetére
Tény, hogy ahogyan semmi más a világon, a hang vagy gesztus vagy gondolat alapú vezérlés sem lesz univerzális megoldás minden helyzetre. A billentyűzetes bevitelnek is bőven sok hátránya van, pl. nekem most de jó lenne, ha pakolás közben bediktálhatnám az aktuális cikkemet, de mind a két kezemmel nyomkodni kell a klaviatúrát, szóval nem tudok pakolni közben. Tehát akkor a billentyűzetes bevitel baromásg lenne, mert találtam egy (és találok még sokat, ha kell) helyzetet, amikor nem jó...?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- tp link archer tu3 Plus hiba
- További aktív témák...
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A linuxban nem nagyon bíznak az emberek (én se, bevallom). Ráaádsul a linux teljesen más logikával épül fel és működik, mint a windows. Aki életében csak windowst használt, annak a linux logikája kifacsart és nehezen követhető. Főleg ha átlag user

Ezeknek az újszerű eszközöknek a megítélésénél tessék kicsit elragadni a földtől, ne a mai állapotot figyelembe venni!