Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
#95561216 #72 üzenetére
Tény, hogy ahogyan semmi más a világon, a hang vagy gesztus vagy gondolat alapú vezérlés sem lesz univerzális megoldás minden helyzetre. A billentyűzetes bevitelnek is bőven sok hátránya van, pl. nekem most de jó lenne, ha pakolás közben bediktálhatnám az aktuális cikkemet, de mind a két kezemmel nyomkodni kell a klaviatúrát, szóval nem tudok pakolni közben. Tehát akkor a billentyűzetes bevitel baromásg lenne, mert találtam egy (és találok még sokat, ha kell) helyzetet, amikor nem jó...?
-
rudi
nagyúr
válasz
inferno88 #30 üzenetére
ha nagyobb távlatban nézed a dolgokat, akkor tűnik fel, hogy annak van rációja, amit erdoke mondott. Ha magában az értintőképernyőn gépelést veszed, az lehet problémás (mondjuk én 5 nap iPad után már elég jól vakongépeltem vele, a bal kisujjammal érintettem a gép oldalát, onnan tudtam, hogy vagyok), de ha tovább mész, hogy nem gépelsz, hanem diktálsz, akkor már lehet elég az értintés és a gesztus. Ugyanez igaz a pointerre is. Ha majd a szemeid mogzása alapján jól látja a gép, hogy hová nézel a kijelzőn (ilyenek már vannak), akkor értelmét veszti az egérrel kurzormozgatás. Vagy vegyük, hogy körbe kell vágni egy képrészletet egérrel. Ha majd meg lehet mondani úgy a gépnek, hogy vágd ki a bokor elől a gyerekemet, és megcsinálja, akkor értelmét veszti az egérrel körbevágás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest