Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
DeFranco #231 üzenetére
1. Megnéztem. Sőt meg is oldom, de mint említettem, egy mezei júzer tarkón lőné magát nekifutás nélkül, ha bevenné azt a maszlagot, hogy win alatt minden működik.
2. Gondolom eleget láttál már ahhoz, hogy ezt kijelentsd
De csak hogy lásd miről beszélek, képzeld el a win-t gyártói driverek/dokumentációk nélkül, néhány gyakrabban használt alkalmazás nélkül, és piaci ellenszélben.
Az elitista attitűd is platformfüggetlen. Eleve elit dolog sokak szemében, ha valaki nem koszolja össze a kezét egy binugzal. Ezt a "linux desktop éve" marhaságot is csak jobbára cinikus éllel emlegették.
Egy darabig fyi engem is zavart valami a binugz környékén, aztán amikor elkezdtem használni, akkor jöttem rá, hogy csak pár hülye ember a zavaró tényező, akik mindenhol ott vannak bármerre mész. Hülye segítséget kaphatsz seperc alatt win-hez is, hogy telepítsd újra (szakszervíztől!), miközben a milliomodik fórum legmélyén ott a megoldás, hogy milyen registry kulcsot kell átbillenteni minden hónap másodikán h ne legyen problémád.Azt hiszi itt sok ember h nagy a különbség, pedig egyre inkább elenyésző. A rendszerek, és a piacok egymáshoz konvergálnak, csak mint látható, a mamutcégek lépései még most is be tudnak dönteni piacokat. Ez a mostani win marketes dolog is arra jó, hogy kihúzza a jelenleg futó disztribúciós rendszerek alól a talajt, mint ahogy mindig, amikor valamit integráltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Napelem
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest