Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.lev
tag
Meg annyi, hogy akkor az altalad megosztott zip-file-t, amiben a Mobileuncle tools es a recovery_CWM6.0.3.0_KtouchH1.img file van, abbol kell az img-t felrakni, hogy legyen TWRP-m?
Ha igen, akkor ugyanugy, mintha nullarol csinalnam a Flashtools-os modszert (akksi/kabel ki + majd vissza + nincs bekapcs), csak kiveszek mindenhonnan a pipakat es csak a recovery-nel hagyom benn, es ott meg kitallozom a recovery_CWM6.0.3.0_KtouchH1.img filet?
Koszonom
-
ecigi93
újonc
Nekem egy nibirum van és azokat a hibákat észleltem ,hogy mikor írok vagy játszok akkor olyan mint ha más is nyomkodná a telefonomat szóval megnxomok egy betűt és beír egy másikat vagy többet mintha véletlen hozzáérnék és kicsit idegesitő. Ja és a facebook nállatok is alap? Mert én nem tudom felrakni a google playos facebookot. Meg hogy nem teljesen magyar a telefon ezek nálatok is előfordulnak? Kérlek benneteket segitsetek. Imádom a telefont csak ezek zavarnak. Köszi Üdv: Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest