Új hozzászólás Aktív témák
-
DJackson
tag
Sziasztok! vettem egy fusi amilo 3220t fullhd-s monitort, és az nvidia control panel crt-nek hiszi ezért nem lehet beállítani rajta, hogy a játék (jelen esetben starcraft) ami pl fix 640x480-as felbontással fut, NE NYÚLJON EL. Hihetetlen a probléma nem tudom mit kéne csinálnom, újratelepítettem már a videókártyát, a monitor mondjuk plug and play az eszközkezelöben, de az nvidia control panel kiírja a rendes típust, és crt beállítások jönnek elö. Nem lehet ezt megbuherálni? esetleg más progam? Ha LCD lenne, akkor lenne egy lehetöség hogy középen legyen a jéáték két oldalon két fekete csíkkal. Laptopra dugva más gép is crt-nek ismeri fel, pedig ott a rendes típusjelzö: LL 3220T. Kérlek segítsetek!
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest