Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Én a problémát ott érzem, hogy hiába a fejlődés, ha a profitéhes cégek ótvar gagyi vackokat (akár direkt) adnak ki a kezükből. Lásd okostelefon piac... A majd' félmilliós ájfonnal is vannak problémák.
Az új szlogen meg a "mesterséges intelligencia" lett. Ha valaki csinál egy hello world programot, akkor arra már rá lehet mondani hogy mesterséges intelligencia, és ez az új mantra.
Kíváncsi vagyok, meddig tartható fönn ez a mostani gazdasági modell. Értemén, hogy mutassak jobbat, meg tanultam közgazdaságtant (pfujj), de csak picit kéne jobban odafigyelni a minőségre és környezetünkre.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
törölt tag
Teljesen egyet értek. Talán a nyersanyagok felélésének lassítása ezzel a cél, amíg kiderül, hogy a pénz előállításának és elköltésének képességén kívül, miben lehetünk még jók.
Szerintem a probléma alapja az, hogy az elérhető eszközöknek sem ismerjük a működését és ezért nincsenek szakszerűen használva. Így mind a minőséggel, mind az áhított eredmény elérésével komoly a problémák vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Autós topik
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest