Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Kisbocs06 #34 üzenetére
Ha nem bánod, én most teszek ide a kérdőjelet, mely a hozzáértésednek szól:
?
Vehetsz 30-40 ezerért egy kompaktot amivel megpróbálhatod azt amit Zack Arias.
Abban viszont egyetértek, hogy Laca kicsit lusta volt a tesztképek készítésénél, mert tényleg illett volna egy-két lerekeszelt makrót is lőni, szerintem az ételfotósokat (a tiszteletreméltó fajtát, nem az Instagram huszárokat) igazán érdekelné, hogy mondjuk egy Olasz körutazás során le tudja-e élesen fotózni Giovanni mama szardellás spagettijét.
Azért kár, hogy csak egy arrogáns "lerekeszelve bármi más is tud éles lenni" válaszra futotta.
Szerk: Kár, hogy nem láttam előbb, hogy az előttem szóló is linkelte a fenti videót. Mondjuk a DSLR határozottan nem halott, csak szegmentálódik a digitális piac és visszatérnek azok a kategóriák, melyek jóformán a digitális forradalomban kihaltak egy időre. Amikor megjelent az első X100 az igen szép emlékeket idézett fel abból a korból, mikor még mindenki analóggal rohangált. Gyakorlatilag ez az első elérhető árú professzionális távmérős digitális gép. Ezt főleg az utca, szoci, utazgatós fotósok, illetve a profi fotóriporterek értékelik igazán. De ez nem is azoknak készült akiknek egy DSLR-re van szüksége. Szerintem összeveszés nem lesz, mindenki azt vásárol amit akar.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest