- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"elfelejtetted hozzatenni azt, hogy "szerinted"
Miért kellett volna hozzátennie? Evidens, hogy a saját véleményét írta.
Mindazonáltal engem is érdekel, hogy mi annyira rossz a Fractal házaiban, hogy az említett másik márkákkal összevetve már nem állják meg a helyüket!?
Hozzáteszem... számomra a 40.000 forint irdatlan összegnek számít, ha számítógép házról van szó. Szerintem már a 20.000 forint sem kevés egy ilyen eszközért.
Merem remélni, nem arról van szó, hogy "minőségi terméket, csak ~40.000 forint feletti áron lehet vásárolni"!
-
Piftuka
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
"Nekem sincs optikai meghajtóm, csak nem értem miért kell lecserélni az 5 forintos mágnest, az 5 forintos szorulós műanyagra Én néha azért pl. kinyitom az ajtót, hogy a ventilátorokat állítsam."
Nekem van optikai meghajtóm, és használom is, így én is a mágneses zármechanizmust preferálnám.
Egyébként nagyon tetszik ezeknek a Fractal Design házaknak a jellemző letisztultsága, az a kozervatív elegancia, ami jellemzi őket.
Én mondjuk azt sem bánom, ha az előlap egységét megbontja egy optikai meghajtó, de ez ízlés kérdése.
Annak azért örülök, hogy vannak még gyártók, amelyek gondolnak mindazokra is, akik számára az "űrhajó" kinézetű "gamer", vagy egyéb számítógép házak kifejezeten taszítóak.
-
Piftuka
veterán
"Aprón 16 pénzért van fent!(zsír új)
Nála!"
Jó lenne, ha tudatosulna végre mindenkiben, hogy az "apróról fél-ÁFÁ-val/nakkerből/kufártól/lopottat/számla nélkül/stb." vásárolni nem ugyanazt jelenti, mint magyarországi forgalmazótól, törvényes úton vásárolni!
Semmi értelme összevetni az előbbi források nyilvánvalóan alacsonyabb árát, utóbbiak árával. Akiknek fontos, hogy ne támogassák a szürke, vagy fekete gazdaságot, azok úgyis valamelyik szaküzletben vásárolnak.
Számukra irreleváns, hogy adott termék, vagy annak helyettesítője mennyibe kerül az "aprón".
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest