- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"elfelejtetted hozzatenni azt, hogy "szerinted"
Miért kellett volna hozzátennie? Evidens, hogy a saját véleményét írta.
Mindazonáltal engem is érdekel, hogy mi annyira rossz a Fractal házaiban, hogy az említett másik márkákkal összevetve már nem állják meg a helyüket!?
Hozzáteszem... számomra a 40.000 forint irdatlan összegnek számít, ha számítógép házról van szó. Szerintem már a 20.000 forint sem kevés egy ilyen eszközért.
Merem remélni, nem arról van szó, hogy "minőségi terméket, csak ~40.000 forint feletti áron lehet vásárolni"!
-
Piftuka
veterán
válasz
stickermajom #45 üzenetére
"Nekem sincs optikai meghajtóm, csak nem értem miért kell lecserélni az 5 forintos mágnest, az 5 forintos szorulós műanyagra Én néha azért pl. kinyitom az ajtót, hogy a ventilátorokat állítsam."
Nekem van optikai meghajtóm, és használom is, így én is a mágneses zármechanizmust preferálnám.
Egyébként nagyon tetszik ezeknek a Fractal Design házaknak a jellemző letisztultsága, az a kozervatív elegancia, ami jellemzi őket.
Én mondjuk azt sem bánom, ha az előlap egységét megbontja egy optikai meghajtó, de ez ízlés kérdése.
Annak azért örülök, hogy vannak még gyártók, amelyek gondolnak mindazokra is, akik számára az "űrhajó" kinézetű "gamer", vagy egyéb számítógép házak kifejezeten taszítóak.
-
Piftuka
veterán
"Aprón 16 pénzért van fent!(zsír új)
Nála!"
Jó lenne, ha tudatosulna végre mindenkiben, hogy az "apróról fél-ÁFÁ-val/nakkerből/kufártól/lopottat/számla nélkül/stb." vásárolni nem ugyanazt jelenti, mint magyarországi forgalmazótól, törvényes úton vásárolni!
Semmi értelme összevetni az előbbi források nyilvánvalóan alacsonyabb árát, utóbbiak árával. Akiknek fontos, hogy ne támogassák a szürke, vagy fekete gazdaságot, azok úgyis valamelyik szaküzletben vásárolnak.
Számukra irreleváns, hogy adott termék, vagy annak helyettesítője mennyibe kerül az "aprón".
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest