- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
stickermajom #45 üzenetére
"Nekem sincs optikai meghajtóm, csak nem értem miért kell lecserélni az 5 forintos mágnest, az 5 forintos szorulós műanyagra Én néha azért pl. kinyitom az ajtót, hogy a ventilátorokat állítsam."
Nekem van optikai meghajtóm, és használom is, így én is a mágneses zármechanizmust preferálnám.
Egyébként nagyon tetszik ezeknek a Fractal Design házaknak a jellemző letisztultsága, az a kozervatív elegancia, ami jellemzi őket.
Én mondjuk azt sem bánom, ha az előlap egységét megbontja egy optikai meghajtó, de ez ízlés kérdése.
Annak azért örülök, hogy vannak még gyártók, amelyek gondolnak mindazokra is, akik számára az "űrhajó" kinézetű "gamer", vagy egyéb számítógép házak kifejezeten taszítóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Jonsbo C5 Silver Alu
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest