- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Egyrészt semmi baja nem lesz a 80 foktól (a VRM-ek hány fokosak?), másrészt alulra végy egyet, illetve esetleg előre még egyet (szerintem a gyári 14 centis ventik igen jóra sikerültek és az áruk sem magas), ha a sok extra meghajtó miatt kevés lenne a légáramlás. A VGA-t feltehetően alul is lehet feszelni, amitől rögvest jóval hűvösebb lesz.
A Define ventiszabályzása sem rossz, nálam közepesnél nem kell feljebb tenni hűtési szempontból és akkor még a hangja se veszélyes. Én nem venném le az oldalsó szigetelést, mert akkor reszeltek a csendes háznak. Szélcsatorna van bőven a piacon, ennek pont az lene a lényege, hogy csendes. Nyilván nem lesz sose olyan hűvös, mint amelyik csak lyukból áll... -
RetepNyaraB
veterán
Én beszereztem egyet; nagyon elégedett vagyok
Eddig azt hittem a Xigmatek Gaia egy csendes cpu hűtő. Ebben a házban kiderült: nem az
Az előző Asgardhoz képest majd háromszor annyiba kerül és kb. ennyivel jobb is. Nem cserélném le ilyen "gamer" förtelmekre akkor se, ha fizetnek. Csak a két gyári venti van benne és mégis hűvösebb lett az egész, mint a zsufi Asgardban üvöltő propellerek mellett volt
Igaz, akkora mint egy kisebb komód, vagy nagyobb sörhűtő, de szééép
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő