- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Ezt a felső kategóriás dolgot én sem értem... itt tényleg majdnem mindenki leragadt a CM-nél. Még ha a P183-ra vonatkoztatnák a felső kategóriát, de az meg ennél is drágább...
Amúgy tőlünk nyugatabbra 100 euró körül megy, ami most az erős forint miatt mindjárt barátságosabb, és persze a tengerentúlon 100 dolcsi...
-
kerelo
aktív tag
Jó ez a ház.nem értem hogy az emberek 90%-ban a CM-nél ragadnak le.Ez a ház is felső kategória,és pl mitől jobb egy 912plus ettől?Abban kb hetenként porszívózni kell,mert annyira gyűjti a port.Csatlakozom az előttem szólóhoz.A P180-nál is jobban be jön, nekem is.
Az a ház a kábelelrendezésben elvérzik.És alaplapi kivágás sincs a CPU hűtőnél. A Fractal Design Define R3 jól átgondolt.minőségi ház.Mondjuk a 30 egy kicsit szerintem is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest