Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Háh.. vicces ennyi CM690-ről olvasni
Jómagam is CM690 tulaj vagyok, igaz nem első hanem II. szériás Advanced. Már kényelmetlenül nagy.. de még mindig a szoba díszének tartom. Sokat gondolkodtam a cserén valami mATX, kompaktabb (és zártabb, hangszigetelt) házra.. pont akkor mikor gépet is újítottam, szóval nem került volna plusz költségbe. De mikor megláttam, hogy mennyiér mennek a hibátlan állapotú CM690-ek akkor megenyhült a szívem és inkább vettem pár ezerért 1mˇ2 hangszigetelő szivacsot, és kitömtem mint egy párnát
Persze a méret az még mindig nagy.. de jó, stabil és szép ház és nem adom el vasárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest