- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta és írt véleményt! Így az 50. hozzászólásban még néhány tapasztalat:
A venti szabályzón nem látszik semmilyen hiba, viszont kimérve a pozitív kör megszakadt valahol. Szerencsére nem olyan drága egy ilyen vezérlő, meg volt is itthon tartalék. Azért egy levélváltást megér majd a bolttal, hátha cserélik a nélkül is, hogy visszaküldeném az egész házat. Simán az alaplapra kötve is elég halkan működnek. A vinyók elé került egy pwm vezérelt Arctic F12.
Ami így másfél hét után még negatívum, a power led. A ház a földön van az asztal alatt, de még így is zavaróan erős a fénye, szóval kapott egy 1 forintost led ellenzőnek.
-
Hétvégén véglegesen megadta magát a ventilátor vezérlő. Nem sokat bírt, alig volt használva még. Szerencsére van másik, igaz ez nem a molex csatlakozóról kapja az áramot, hanem az alaplapi venti csatlakozóról.
-
válasz
#98593280 #32 üzenetére
Amit tudtam, elvezettem hátul. Ha rajta van az oldala, kit izgat mi van benne?
Szerintem ennek a kábelmenedzsmentnek amúgy se sok értelme van. Csak a szerelési időt hosszabbítja, így egy tápcsere nem 5 perc, hanem 30 mire mindenhonnan kifűzöm. Egyébként miért lenne fordítva a hdd? A Hp házakban is így vannak, így esik kézre. A kábel káoszt a videokártya dupla tápja okozza főleg. Látszik, hogy rövidek a kábelek ahhoz, hogy össze-vissza bújtassam őket. Örülök, hogy egyáltalán volt még szabad molex. Te még nem láttad a régi házam belsejét. Ahhoz képest ez már hatalmas rend.
Köszönöm mindenkinek a +/- kritikákat!
-
-
Üdv!
Egyrészt minek személyeskedsz? Írd meg a véleményed, kíváncsi vagyok. Meghallgatom mindenkiét.
A tápom 2 éves 400W-os FSP, tehát nem mondanám, hogy annyira gagyi. Nem ez az első ház amit szerelek, nem is az utolsó. Eddig egyetlen házba sem szorult be vga kártyám. Ez az Ati hd4830 is volt több házban is az utóbbi 2 év alatt, volt GMC R2 toast, IBM fekvő ház, HP házak...
Ez a ház koránt sem annyira kiváló, mint amennyire ajánlottad a fórumban. Szerintem. Nem rossz, de azért vannak tervezési hibái. Én megírtam róla a véleményemet, ha tetszik tetszik, ha nem, nem.
Kíváncsi leszek, te hogy vezeted el benne az ide kábelt, meg a hátlaphoz a ventilátor kábeleket.
Az alaplap tartó csavarokkal én még ennyit nem bajlódtam. Nincsenek végül is ferdén, a hátoldalon mind normálisan áll. Az is rendben van, hogy nem lehet kézzel tekergetni, de ne izomból kelljen már a helyére tekerni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest