- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
2011 első negyedév?
Mintha kicsit lemaradtak volna erről a buszról. Addigra már piacra kerül a 2nd apple ipad, amiben remélhetőleg kijavítanak pár bosszantó hiányosságot. Mondjuk ahol van zsé, ott most is tömegek veszik. Nekem a flash biztos hiányozna, mert ugye elég sok weboldal arra épül.
-
Nos ezek már azért barátságosabb áron vannak mint az Ipad,de még mindíg nem tudom,hogy mivel tud többet mint egy netbook,ráadásul drágábban
-
Gusztáv
addikt
Szerintem ezek még mindig nagyon drágák. Én kb max 250$ adnék egy ilyenért, de nekem tökéletesen megfelel a Tegra + Android. Normál gépet úgysem tud kiváltani, 2. ágyból netezős gépnek elmegy.
-
noisia
aktív tag
Részemről maradok a notebooknál és/vagy a pcnél továbbra is.
-
siti
őstag
nekem kb annyira kellene, hogy másnaposan ágyban megnézzem rajta email, skype, esetleg youtube klip vagy email. mondjuk ezt mind tudja a telefonom is, de nem 10 colon.
ha úgy működnének hogy bekapcsolom, és 10 sec után szembenéz velem a fenti progik ikonja, akkor még vennék is, de win7 ?valaki írta hogy arrafelé megy a világ, hogy nem kell pc, mert egyre bonyolúltabb meg nem mindenki ph-tag és nekik meg ennyi is elég lenne. erre csak megnyekkentik ezeket a jószágokat egy PC-s vagy telefonos oprendszerrel...
-
lorenzen
aktív tag
MSI Wind Pad100 and 110 both have 10-inch multi-touch displays but very different processors and operating systems. Conventional users get the Wind Pad 100, a full Windows 7 tablet with a 1.66GHz Atom Z530, 2GB of RAM and a 32GB solid-state drive; the Wind Pad 110 switches to a dual-core NVIDIA Tegra 250 with Android.
forrás -
Quan-Chi
őstag
kicsit drágák még ezek a termékek, de maga az ötlet nekem tetszik, remélem 1-2 éven belül mérséklődik az áruk
-
Cyrin
addikt
sztem ezeknek semmi értelmük, kényelmetlen tartani őket.
-
acsa77
tag
2011/Q1-re bejelenteni egy tabletet papírtigris. Már millió tabletet jelentettek be, melyeknek meg kellett volna jelenniük, vagy vissza is vonták.
Az is bosszantó, hogy a passzív színes LCD (pixel Qi) még csak prototípus. Ez adna értelmet a tablet olvasós/jegyzetelős használatának. Az Asus-é csak átmeneti megoldás mert a 0,1s-os reakcióidő pont alkalmatlan még az aprólékos, gyors jegyzeteléshez, hiába nagy felbontású
-
Osibaa
senior tag
Tényleg szépek. De itthon ugye nem "táblapécé"-nek fogjuk hívni őket. Úgy fááj
-
cwn
tag
ezeket azert mutattak be most , mert hatha lesz par birka aki nem vesz ipadot emiatt, es inkabb kivar ezekre a hasznalhatatlan szarokra
windows 7 ???? meg 10 ora akkuido normalis????
es mit futtatnak rajta a userek, csak pont a fejlesztobazis hianyzik ugye , ami applenel 200 ezer szoftvert jelent
-
_szantos_
csendes tag
Mehet a kocsiba navi+mediacenternek, stb.
-
Szabtom
senior tag
EP101/121: majdnem egy evet kell varni
Tablet: par honap mulva talan jon, de a tudasahoz kepest draga lesz.
Kar. -
Ren Hoek
veterán
Szép kis gépek... Apple gépei pedig sohasem lesznek olcsóbbak jóval, szóval jóljönnek itt még érdekességek. Én még kivárok
-
Alex91
félisten
Mire ezek kijonnek, addig az Apple is kihozza a kovetkezo generacios iPad-et
!
-
XuChi
addikt
A wind tabletben csak 512mb tárhely van??? És win7??? Ezt hogy hozzák össze?
-
^Clown
addikt
Lesz itt verseny
Mondjuk az MSI-t nem érte, a cikkben Win7 szerepel, a képen meg Androiddal van tálalva.
-
Gomez86
őstag
Végre az ASUS is rendesen beszáll ide. Billentyűs dokkolóval.... Fain. Még egy kicsit a ki-be menetek érdekelnek, és már jöhet is...
-
kokyt
senior tag
A szürke árnyalatosra felkaptam a fejem, de ahogy elnézem ezt is jelentősen túlárazták
-
törölt tag
Elsö két képalá Aszs?
Amúgy meglátjuk milyenek lesznek majd ha tényleg fizikai valójukban létezni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Három érintőképernyős készüléket leplezett le az Asus, miközben az MSI PC-s Wind Pad-je is bemutatkozott.
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest