- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Úgy vagyok vele, hogy nem tervezek hosszútávra az Xbox One-nal, február-március körülre halasztottam a PC fejlesztést, amint ezt meglépem szerintem az Xbox megy és jön a helyére egy PS4 az exkluzívok miatt. Ha már "drágán" veszek játékot, legyen Play Anywhere, így megtarthatom őket PC-n.
BTW figyelem a használt Forza 6 lemezeket is, azon még mindig túl tudok adni kis bukóval. De annyira leköt a Battlefield 1, hogy most még erre sem szívesen áldozok, félek, hogy nem tudnám rendesen kihasználni az együtt töltött időt.
De kaptam kölcsön tegnap egy Forza Horizon 2-t, igaz teljesen más tészta, de azzal is elvagyok ha kell egy kis sebesség.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stauffenberg #12 üzenetére
Én valami 6 ezerért vettem az FM6-ot nyáron, annyiért nagyon megérte. Tuti olcsó lesz majd év végén is. Az ötleted viszont jó, nekem Season passom is van X1-re, igazán adhatnák a pc-s tartalmat ingyen a hozzám hasonlóknak.
-
Stauffenberg
nagyúr
Pedig jó alkalom lenne ez, hogy a jelenlegi Xboxos FM6 tulajok ingyen kapják a PC-s Apex tartalmait, amolyan Play Anywhere jelleggel.
Ha már a komplett PC port elmaradt. Ezért nem veszem meg az FM6-ot jelenlegi árán Xboxra. Jó lenne tovább vinni a játékot PC-re, ha esetleg PS4-re váltok.
Na majd az FM7-et....
-
vlevi
nagyúr
Ezt a videót találtam róla:
[link]Egyáltalán nem győzött meg. Igaz, nagyondenagyon el vagyok kényeztetve, mert mentem már a Nordschleifén a Race07-ben, NFS Shiftben, Project Cars, Assetto Corsa-ban, és én inkább szim, mint arcade párti vagyok.
De az, ahogy ebben a videóban közlekedik ez a valaki, az semennyire sem közelíti meg azt, ahogy én a Nordschlefiét ismerem.
-
jorgoszka
tag
Itt az oka, hogy miért nem vásárolható meg a 3 pakk egyben:
http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst80875_Apex-Premium-Edition-Update--Windows-Store-Purchases-Temporarily-Disabled.aspxHa a játékon belül vásárlod meg nincs gond, a Store az, ami újfent csúnyán leszerepelt. Egyelőre komolytalan konkurencia a Steamnek.
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon szeretem a Forzákat, de ez már elég gáz pénzlehúzás. Inkább adnák ki az egész 6-ot PC-re mondjuk 15 ezerért, simán meg is venném és még szerintem sokan mások is.
-
Hunpriest
senior tag
Ha az online multit megnyitná valamelyik pack, akkor az érdekelne, de így nem. Tessék a legutóbbi FM részt kiadni.
-
kovsol
titán
A három együtt lenne 2295Ft akkor meg is venném, de 1 plusz pálya helyett mondjuk 3-t adtak volna a kocsik mellé talán még gondolkozóba estem volna ennyiért is.
-
.LnB
titán
Ha legalább multi lenne benne....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Három új csomagot jelentettek be a free-to-play játékhoz, ezeknek köszönhetően új pályával és néhány komolyabb autóval frissülhet az ingyenes alapjáték.
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Gaming PC I7-7700k, 4x8GB RAM MSI Z270A-PRO ALAPLAP
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest