- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Úgy vagyok vele, hogy nem tervezek hosszútávra az Xbox One-nal, február-március körülre halasztottam a PC fejlesztést, amint ezt meglépem szerintem az Xbox megy és jön a helyére egy PS4 az exkluzívok miatt. Ha már "drágán" veszek játékot, legyen Play Anywhere, így megtarthatom őket PC-n.
BTW figyelem a használt Forza 6 lemezeket is, azon még mindig túl tudok adni kis bukóval. De annyira leköt a Battlefield 1, hogy most még erre sem szívesen áldozok, félek, hogy nem tudnám rendesen kihasználni az együtt töltött időt.
De kaptam kölcsön tegnap egy Forza Horizon 2-t, igaz teljesen más tészta, de azzal is elvagyok ha kell egy kis sebesség.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stauffenberg #12 üzenetére
Én valami 6 ezerért vettem az FM6-ot nyáron, annyiért nagyon megérte. Tuti olcsó lesz majd év végén is. Az ötleted viszont jó, nekem Season passom is van X1-re, igazán adhatnák a pc-s tartalmat ingyen a hozzám hasonlóknak.
-
Stauffenberg
nagyúr
Pedig jó alkalom lenne ez, hogy a jelenlegi Xboxos FM6 tulajok ingyen kapják a PC-s Apex tartalmait, amolyan Play Anywhere jelleggel.
Ha már a komplett PC port elmaradt. Ezért nem veszem meg az FM6-ot jelenlegi árán Xboxra. Jó lenne tovább vinni a játékot PC-re, ha esetleg PS4-re váltok.
Na majd az FM7-et....
-
vlevi
nagyúr
Ezt a videót találtam róla:
[link]Egyáltalán nem győzött meg. Igaz, nagyondenagyon el vagyok kényeztetve, mert mentem már a Nordschleifén a Race07-ben, NFS Shiftben, Project Cars, Assetto Corsa-ban, és én inkább szim, mint arcade párti vagyok.
De az, ahogy ebben a videóban közlekedik ez a valaki, az semennyire sem közelíti meg azt, ahogy én a Nordschlefiét ismerem.
-
jorgoszka
tag
Itt az oka, hogy miért nem vásárolható meg a 3 pakk egyben:
http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst80875_Apex-Premium-Edition-Update--Windows-Store-Purchases-Temporarily-Disabled.aspxHa a játékon belül vásárlod meg nincs gond, a Store az, ami újfent csúnyán leszerepelt. Egyelőre komolytalan konkurencia a Steamnek.
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon szeretem a Forzákat, de ez már elég gáz pénzlehúzás. Inkább adnák ki az egész 6-ot PC-re mondjuk 15 ezerért, simán meg is venném és még szerintem sokan mások is.
-
Hunpriest
senior tag
Ha az online multit megnyitná valamelyik pack, akkor az érdekelne, de így nem. Tessék a legutóbbi FM részt kiadni.
-
kovsol
titán
A három együtt lenne 2295Ft akkor meg is venném, de 1 plusz pálya helyett mondjuk 3-t adtak volna a kocsik mellé talán még gondolkozóba estem volna ennyiért is.
-
.LnB
titán
Ha legalább multi lenne benne....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest