Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
cinemazealot #10 üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, ezzel is foglalkozok, hirdetek ügyfeleknek facebook-on. Az algoritmus is azért jött létre, mert annyi tartalom kezdett el lenni fb-on, hogy a user már kronologikus sorrendben soha nem ért volna a végére, így valami alapján a számára legérdekesebbeket kell előrerakni akkor, amikor belép, mert ugye korlátozott időt tölt a fb-on.
Üzlettel, marketinggel, hirdetésekkel foglalkozom. A FB-om annyira le van csupaszítva, hogy pontosan azt a 4-5 oldalt és maréknyi ismerőst látom, akit szeretnék.
Persze ez idő volt, az évek során folyamatosan tisztítottam és pimpelgettem, ezt egy átlag user nem teszi meg, ezt tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest