Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
cinemazealot #10 üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, ezzel is foglalkozok, hirdetek ügyfeleknek facebook-on. Az algoritmus is azért jött létre, mert annyi tartalom kezdett el lenni fb-on, hogy a user már kronologikus sorrendben soha nem ért volna a végére, így valami alapján a számára legérdekesebbeket kell előrerakni akkor, amikor belép, mert ugye korlátozott időt tölt a fb-on.
Üzlettel, marketinggel, hirdetésekkel foglalkozom. A FB-om annyira le van csupaszítva, hogy pontosan azt a 4-5 oldalt és maréknyi ismerőst látom, akit szeretnék.
Persze ez idő volt, az évek során folyamatosan tisztítottam és pimpelgettem, ezt egy átlag user nem teszi meg, ezt tudom.
-
waccamár
senior tag
A mindenegybenblog egy blog. A Facebook egy platform. Ha a Fb-on mindenegybenblog-szintű oldalakat követsz be, akkor azoknak a tartalmait fogod látni. Ha más oldalakat, akkor másét. Olyan fura ez nekem, amikor egy plataformot hibáztat az ember azért, amit lát. Egy olyan platformot, ahol ő dönti el, hogy mit akar látni. Senki nem kényszerít rá, hogy a mindenegybenblog cikkeit dobja fel a fb. A posztok jobb jobb felső sarkában van egy menü, ott el tudsz rejteni embereket, posztokat, csoportokat és szépen olyanra tudod szabni a Fb-feededet, ahol csak azt látod, amit szeretnél.
-
waccamár
senior tag
Aki klikkvadász lesz egy előfizetéses rendszerben, az nem fogja sokáig megtartani az olvasóit
Nekem tetszik az ötlet, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
A klasszikus újságírás halott. Persze, megvan a közönsége, én is nézek hírportálokat, te is, sokan mások is, de a legtöbben a híreket már a FB-ról fogyasztják.
A print lapok is vergődtek jóideig, nem tudták elfogadni a megváltozott helyzetet.
Most ugyan ez van a hírportálokkal, megy is valahol a téma, hogy a FB fizessen a hírportáloknak, hogy megjelenhessen a hír. Ami egy hatalmas hülyeség, totál átgondolatlan, és hasonló a print lapok vergődéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest