Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
cinemazealot #10 üzenetére
én ezt nagyon jól tudom, ezzel is foglalkozok, hirdetek ügyfeleknek facebook-on. Az algoritmus is azért jött létre, mert annyi tartalom kezdett el lenni fb-on, hogy a user már kronologikus sorrendben soha nem ért volna a végére, így valami alapján a számára legérdekesebbeket kell előrerakni akkor, amikor belép, mert ugye korlátozott időt tölt a fb-on.
Üzlettel, marketinggel, hirdetésekkel foglalkozom. A FB-om annyira le van csupaszítva, hogy pontosan azt a 4-5 oldalt és maréknyi ismerőst látom, akit szeretnék.
Persze ez idő volt, az évek során folyamatosan tisztítottam és pimpelgettem, ezt egy átlag user nem teszi meg, ezt tudom.
-
waccamár
senior tag
A mindenegybenblog egy blog. A Facebook egy platform. Ha a Fb-on mindenegybenblog-szintű oldalakat követsz be, akkor azoknak a tartalmait fogod látni. Ha más oldalakat, akkor másét. Olyan fura ez nekem, amikor egy plataformot hibáztat az ember azért, amit lát. Egy olyan platformot, ahol ő dönti el, hogy mit akar látni. Senki nem kényszerít rá, hogy a mindenegybenblog cikkeit dobja fel a fb. A posztok jobb jobb felső sarkában van egy menü, ott el tudsz rejteni embereket, posztokat, csoportokat és szépen olyanra tudod szabni a Fb-feededet, ahol csak azt látod, amit szeretnél.
-
waccamár
senior tag
Aki klikkvadász lesz egy előfizetéses rendszerben, az nem fogja sokáig megtartani az olvasóit
Nekem tetszik az ötlet, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
A klasszikus újságírás halott. Persze, megvan a közönsége, én is nézek hírportálokat, te is, sokan mások is, de a legtöbben a híreket már a FB-ról fogyasztják.
A print lapok is vergődtek jóideig, nem tudták elfogadni a megváltozott helyzetet.
Most ugyan ez van a hírportálokkal, megy is valahol a téma, hogy a FB fizessen a hírportáloknak, hogy megjelenhessen a hír. Ami egy hatalmas hülyeség, totál átgondolatlan, és hasonló a print lapok vergődéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Goddess of Victory: Nikke
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest