Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Asus leányvállalata volt de azt hiszem túlnőtte magát és már elég korrekt. Viszont ami nálam 100%-ra bejött ha termékre vagyok kíváncsi a newegg. Nincs fórum, vevő megveszi a cuccot, aztán írja mit gondol pro/kontra. 1-5-ig lehet "tojásozni"
ha elég sokan véleményeztek valamit 90%-ban tudod mit fogsz venni. Néha csak azért csúszik be 1-1 legalsó tojás mert DOA volt valami, ami elég sűrűn megesik legnagyobbaknál is mivel már régóta nem tesztelik őket mielőtt kimennek a gyárból.
Múltkor néztem pl egy gtx970 GB kártáyt, 4GB-os de mini verzió..adta a tag itt bolti árnál fél évesen-évesen 5k-val olcsóbban, nem vettem volna meg "mert hülye azért nem vagyok", de megnéztem mit írnak róla. Ha tetszett volna megveszem újan. De még akkora sz@rt, nagyon lehúzták. Anno lapokat is sok mindent newegg alapján véglegesítettem vegyem-e/ne vegyem.szerk: és nem moderálják ki a kritikát/lehúzásokat sem, ellenben több post alatt láttam hogy a gyártó írt a vevőnek, lépjen vele kapcsolatba, megpróbálnak segíteni, aztán lehet ez a rész gyártók részéről már kamu, csak lássák hogy törődnek a vevővel
viszont ami nagyon fontos, csak az tud értékelni aki valóban meg is vette az adott terméket
-
Most lesz pár videó amibe ott kíváncsiskodik.
M0ng00se Van nálam most oem lapból vagy 15 gondolkozom egy sorozaton. Szerintem jók az Asrock alaplapok és a felhasználók véleménye is pozitív a topikokat nézve. Nekem akkor lett kedvencem mikor eláztattam az x79 extreme 4-et és ugyanúgy ment tovább. Az ügyintézés kimagasló! Csak írsz facebookon, hogy mi a baj és nem leráznak egy sablon szöveggel hanem tényleg segítenek.
-
Ha jól tudom sok ASRock lapot bemutattál már, ami azért furi mert itt ph-n sokan megvetik az ASRockot mint márkát
-
Dhampir
félisten
Nagyon cuki, hogy a cicka mindig ott molyol, imádom az ilyesmit.
-
Robert07
aktív tag
A videóban a harmadik bővítőkártya slot az nem PCI akart lenni? Mert hogy nem tizenhatszoros PCI-e az biztos.
-
Gdi
senior tag
Legalább neked jó tapasztalataid vannak egy FM2 lappal és/vagy az Asrock Magyarországgal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest