- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Hm, végül is nem tudom mi igazán felhasználóbarátnak mondott dolog az ABEV-ben, én amennyit látom úgy tudom adatokat lehet bevinni, amit ellenőriz valamilyen szinten, még a betöltésért sem felelős. Ezt meg bármilyen egyszerű form is tudja, semmi extra sincs benne, vagy nem használom eleget?
-
CharlieDrop
veterán
Hjah, az abev egy mumus szvsz
Anno mikor beindult egy fejlesztő cégnél dolgoztam, és a megrendelőnk kért egy importáló modult a rendszerünkből az abev felé. Lekértük a megfelelő paramétereket és még azzal is vagy 2 hetet szívtünk, mert aszerint nem működött.
De ha már Java/Delphi/akármi, ennyi erővel mehetne az egész php alapon is, szerverről futtatva, kétségkívül eléggé erőforrásigényes lenne a doog. De elég lenne egy böngésző és nem kellene rágódni, hogy milyen rendszeren működik/nem működik. Plusz a hibajavításokat sem kellene letölteni és ebből adódóan nem lennének kavarások, "balesetek"....
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Lexus, Toyota topik
- Automata kávégépek
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest