Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Hm, végül is nem tudom mi igazán felhasználóbarátnak mondott dolog az ABEV-ben, én amennyit látom úgy tudom adatokat lehet bevinni, amit ellenőriz valamilyen szinten, még a betöltésért sem felelős. Ezt meg bármilyen egyszerű form is tudja, semmi extra sincs benne, vagy nem használom eleget?
-
CharlieDrop
veterán
Hjah, az abev egy mumus szvsz
Anno mikor beindult egy fejlesztő cégnél dolgoztam, és a megrendelőnk kért egy importáló modult a rendszerünkből az abev felé. Lekértük a megfelelő paramétereket és még azzal is vagy 2 hetet szívtünk, mert aszerint nem működött.
De ha már Java/Delphi/akármi, ennyi erővel mehetne az egész php alapon is, szerverről futtatva, kétségkívül eléggé erőforrásigényes lenne a doog. De elég lenne egy böngésző és nem kellene rágódni, hogy milyen rendszeren működik/nem működik. Plusz a hibajavításokat sem kellene letölteni és ebből adódóan nem lennének kavarások, "balesetek"....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest