Új hozzászólás Aktív témák
-
charlie_hu
aktív tag
de akkor már nem magáért a progiért kersz penzt, hanem a fuggosegeiert, vagy nem?
pl. én fejlesztek egy tok altalanos linux disztrot, akkor azért, magáért a szoftverért nem kérhetek pénzt, mivel GPL-es alkotoelemeket hasznalok fel. ezért csak a dobozolasart, a kezikonyvert, stb.-ért kérhetnek penzt. vagy nem?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Azért ez nem egészen így van. Mi, családi könyvelőiroda lévén, folyamatosan használjuk az ABEV/EBEV/Ügyfélkapu szentháromságot, s azt kell mondanom, hiba nélkül tudunk dolgozni. Tehát az enyhe túlzás, hogy "nem bírták rendesre megcsinálni".
Vannak persze problémák: sokszor van mostanában üzemszünet, nehézkes a javítás/önrevízió, a folyószámla lekérdezés is lassú... szóval ilyenek.
Nem tudom (állítólag titkos adat, vagy nem lehet összeszámolni) mennyit költöttek eddig az elektronikus adózási rendszerre, tehát ár/érték nem látszik, de végülis műxik minden.
El ne felejtsétek: iszonyú adatmennyiséget kell lekezelni ezen a rendszeren!!!!
Az AbevJava megjelenése egy határidős feladat volt, a pénzügyminiszter a parlamentben megígérte, hogy 2008 elején kijön a java-s Abev, szerintem ezért kiforratlan. Jobb persze, hogy kirakták, mert különben lehet, hogy 2010-ig sem lett volna platformfüggetlen kliensprogram. Ennek örüljünk. A hibákat meg soroljuk, remélhetőleg lesz foganatja a kritikának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest