Hirdetés
- Autós kamerák
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
Még annyit akartam írni azoknak, akik saját programot írnának, hogy a 3D barcode előállítására tudtommal nincs ingyenes open source alkalmazás. Sőt, semmilyen ingyenes alkalmazás nincs rá. Legalábbis 1 éve még nem volt, én akkor 1 napot eltöltöttem kereséssel, próbálgatással.
Persze, ez csak akkor kell, ha postán akarjuk küldeni a nyomtatványt. -
loszerafin
senior tag
Úgy látom, nem tilos más programot használni az abev helyett:
[l]http://www.apeh.hu/data/cms9161/ABEV_XML_leiras_v6.13.pdf[/l]
-
loszerafin
senior tag
Bizony, a windowsos verzió sem jó. Rendszergazdának kell lennem a telepítéshez, ha jól emlékszem power usernek az űrlapok letöltéséhez, frissítéséhez. Mindkettő kerülendő a 60 éves számítógéptől írtózó könyvelők gépein.
A forráskód mindenképpen problémás, ha GPL-es dolgokra támaszkodik, de ezt ki tudná megmondani ha zárt a kód?
Hiba volt Delphi-ben írni a windowsos változatot, rögtön Java-ban kellett volna, akkor lehetne ugyanazt a forrást használni. Ha két szoftvert fognak fejleszteni, sosem lesz a kettő ugyanolyan fejlett, a windowsos mindig "okosabb" lesz.
Nem követelmény a zárt forráskód, ez egy nyomtatványkitöltő program.
Semmilyen rizikót nem jelenthet, ha megtudjuk, hogy ír a program egy input mezőbe...
Sokat segítene, ha egyszerűen össze lehetne kötni más programokkal (bér programok például).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő