Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ha os. lenne a kitöltő, akkor még az a pici hivatkozási alap is ugrana, amit eddig jelentett, hogy az abev szerint hibátlan volt. (jó tudom, hogy ez nem volt garancia, de mégis számított sztem)"
Meglepo dolgot mondok: az ABEV hatarozottan kivetelnek szamit az ugyviteli programok kozott avval, hogy azt az APEH kesziti el (aki egyebkent egyaltalan nem allit olyanokat, hogy hibatlan lenne, a konkret nyomtatvanyokat is szoktak frissiteni, volt olyan, hogy komoly hiba volt bennuk).
Az meg, hogy "csak egy kicsit hasznalhatatlan", azert eleg nagy gond tud lenni azoknak, akiknek napi nyolc oran keresztul ezt kell hasznalniuk.
-
luciferc
őstag
Jó, nem ugyanazok csinálják, akkor miért kérik számon a nyomtatványkitöltőn, hogy szar benne az ellenőrzés?
Ez a legkevesebb. Sokkal komolyabb gondok vannak, ha olvastad az írást. És nem a nyomtatványkitöltőn, hanem az apehen kérik számon.
Március és december között az a sok ember gondolom az új adótörvényeket vitatja meg
Valami komolyabb választ vártam, valamire csak gondoltál mikor az előzőt írtad...Hűha, a windowsos verzióból meg biztos azért kell évente (sőr gyakrabban) újat kiadni, mert olyan fajinul független a program a függvénydefinícióktól, meg az egyéb változó dolgoktól
Az új verziók miért is nem hibajavítást jelentenek? Amúgy ha úgy lenne ahogy írod, akkor az egész bandát ki kell rugdosni. Mondjuk most is... De úgy duplán.
Az os-hoz meg annyi köze van, hogy sztem túl sokat vár el ez a közösség az apehtól.
Vazze! Az én pénzemből írták ezt a szart!!! Mi az hogy túl sokat várunk el? Egy működőképes program túl sok? Hűha. Megyek előveszem a pattintott kőszerszámaimat. Ember, ébresztő, 2008 van!+ ha os. lenne a kitöltő, akkor még az a pici hivatkozási alap is ugrana, amit eddig jelentett, hogy az abev szerint hibátlan volt. (jó tudom, hogy ez nem volt garancia, de mégis számított sztem)
Nem számított semmit. Én is hibáztam tavaly, mert nem járt volna valami kedvezmény, de a program nem szólt (pedig primitíven ellőrizhető dolog volt). Senkit nem érdekelt, önellenőrzés, mert rájöttem. Ha nem jövök rá, akkor ellenőrzés, aztán bírság. És nem engedtek volna el semmit, mert ha igen, akkor erre hivatkozva mindenki megjátszhatná ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest