Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
És esetleg a World of Tank-s bevonásában nem gondolkoztatok? Elég nagy a játékos tábor ami mögötte van, Multi-s játék, így erre sem lehet panasz, DE mégis lehet mérésre használni, hisz bármikor feltudjátok venni a játékot és újra betölteni. Vagy van kimondottan gyűjtő oldal is ahol aztán lehet válogatni a meccsek közt : http://mwreplays.com/. Szerintem sokan örülnének neki..
Helyesírási hibák ejtésére minden jog fenttartva.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem. A pillanatnyi haszon abban rejlik, hogy nem írunk alá semmit, és mindenről írunk, majd a gyártók szépen elfordulnak tőlünk, és sehova sem hívnak meg, nem adnak semmit, illetve nem tartják velünk a kapcsolatot. Ezzel mindent magadnak kell beszerezni, minden teszt késni fog, és a reklámfelületek értékesítése is sokkal nehezebb lesz, ami mondanom sem kell elég fontos egy online újság életében. A felhasználók ezt büntetésként fogják fel, de azért létezünk, és azért írhattok ingyen ide, mert van pár reklám az oldalon.
A gyártókkal való együttműködés és a szabályok betartása jelenti a hosszútávú jövőt, mert minden adatot megkapunk, és az elsők között írhatjuk meg a tesztet. Utóbbinál fontosabb, hogy úgy leszel elkönyvelve a cégeknél, hogy igen bennük meg lehet bízni, hiszen évek óta nem szivárogtatnak NDA-s anyagokat.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz ViiiiktorOC #51 üzenetére
Valszeg megkapja a Tomb Raider is. Szóval valószínű, hogy Lara lesz az első alany.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Petyyyyy
addikt
válasz eszterencs #53 üzenetére
Köszi.
(#54) Gave: Azon kívül amit írtak, hogy miért fontos az elsőség nem mellesleg ott a respect/reputation kérdése is az oldal számára. Pl. hazai oldalak közül itt olvashatod elsőnek a tesztet. Az azért nem rossz ilyen szempontból.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Oliverda
félisten
Máshol megoldják, és olyan is. Felesleges erőltetni, mert nem lehet konstans eredményeket produkálni. Ugyanazzal a kártyával három mérés három eltérő eredményt mutat. Így semmi értelme görcsölni, és órákat elpazarolni rá.
Btw a következő tesztből valószínűleg amúgy is kikerül a BF3.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
M^xx
aktív tag
FPS van benne dögivel az a lényeg
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
Dagidög
senior tag
Jó ötlet volt ez a cikk, így sok embernek világosabb lehet hogyan is teszteltek. Emlékszem, hogy ez mindig meg volt kérdőjelezve.
"A TressFX...új verziója...már reagál a nedvességre is." - Mégis hogyan, ha Lara nedves lett akkor automatikusan kócos is lesz? -
Oliverda
félisten
válasz #57018880 #56 üzenetére
Segíts nekünk! Hogyan tudunk konstans, megbízható méréseket produkálni bármelyik MMORPG-vel? Van valamelyikben beépített vagy külső benchmark tool?
Lehet, hogy te szívesen várnál, de a többség és a különféle gyártók is NDA-ra szeretnék megkapni a tesztet.
"Értem, hogy a hardver erő a fontos, meg hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz. Viszont az alkalmazási terület javarészt nem benchmarkolás illetve benchmark szerű játékokból áll.
Nekem a teszt mint referencia anyag akkor jó és használható, ha valós képet nyújt a valóban használatos alkalmazásokról."
Lehet velem van a baj, de ebből nem sokat értek, és/vagy nem tudom mire gondolsz. Benchmarkokat jóformán alig használunk. A tesztjeink legalább 90%-a valós alkalmazásokon és játékokon alapszik.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
Direkt kérdeztem meg, mert technikai előnye nincs.
Az elvárásokról én valóban nem tudok sokat, csak magamból indulok ki aki szívesen várna +3-4 napot, ha cserébe a programok egy nagyobb spektrumára kapna rálátást különböző hardver konfigok mellett.
Gondolom nem újdonság, hogy az MMORPG/Stratégia jelentős szeletet vesz ki a PCs játékok "tortájából". Na most ehhez kb semmi viszonyítási alap nincsen, ha mondjuk nekem a 60FPS kell 2560x1440 felbontásban, lehetőleg a legkisebb költségvetésből egy VGA-ra mert a gépet 80%-ban produktív tevékenységre használom.
Értem, hogy a hardver erő a fontos, meg hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz. Viszont az alkalmazási terület javarészt nem benchmarkolás illetve benchmark szerű játékokból áll.
Nekem a teszt mint referencia anyag akkor jó és használható, ha valós képet nyújt a valóban használatos alkalmazásokról.
Más:
A milyen gépet vegyek topikba sokan jönnek segítségért, hogy ajánljunk nekik gépet "játékra". Amikor éppen lazább hangulatban vagyok, akkor hozzá teszem, hogy inkább címet írjanak. Illetve hogy mik az elvárásaik, hiszen egy BF3 1080p is játék, egy Diablo3/Torchlight2 720p 30FPS mellett is még játszható játék.
Játékra nem tudunk gépet ajánlani, játék címre, felbontásra, xy igényekre viszont igen, és ehhez a tesztek is sokat segítenek, mint referencia anyag.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz eszterencs #53 üzenetére
Miért fontos az elsőség?
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
NDA: a termék bejelentésének dátuma, amikortól meg lehet róla jelentetni anyagokat, tesztet. Ezelőtt a dátrum előtt tilos róla írnunk még akkor is, ha már a kezünkben a kártya. Viszont az elsőség fontos, ezért ha van rá lehetőség, akkor NDA-ra szeretünk készen lenni a teszttel.
-
cskamacska
addikt
válasz #57018880 #24 üzenetére
Ha a játékok teljesítménye érdekel, akkor nincs hatalmas konkurencia, én legalábbis csak a PCGamesHardware.de, és a GameGPU.ru oldalakról tudok.
Nemrég összekuporgatott perselypénzecskémből játékra használt konfig bővítésre lettem kényszerítve, és keresztül-kasul túrtam mind az újonnan kapható hardverekről, mind a csak használtan elérhető alkatrészek teljesítményéről kutakodva a netet. Nos, elég macerás volt, és a PH! cikkek csak részben segítettek. Részletesek voltak és jó objektív összehasonlítást adtak az adott hardverekről, de hogy a teljes elérhető palettát átlássam, minimum 3 év, tucat cikkét kellett átnéznem, mert általában generáción belüli vasakró születnek összehasonlító cikkek, az olyan kérdések pedig, mint a "hány processzormagot használnak ki a mai játékok" könnyű megválaszolásáról pedig teljesen lemondhattam PH! tesztek alapján, mikor az idei cikkekben is a 4,5 éves Crysis Warhead, és a Far Cry 2 szerepelt, mint a játék tesztek sarokkövei.
Az oroszul írt, cirill betűs, és Google Translate által rettenetesen fordított GameGPU oldal teszt összegző képei többet válaszoltak meg felmerült kérdéseimből, és tették ezt lényegesen gyorsabban. Bár a tesztjeik metodikájáról halvány lila képzelményem sincs, méréseik megállapításai további kutakodás, és szubjektív tapasztalataim által, előttem legalább részben bizonyítást nyertek.
Részletes processzormag kihasználtság, videómemória kihasználtság, generációk közti processzor és grafkártya összehasonlítást csak itt találtam, máshol már HD5850-Geforce 660Ti, és a Core i5 760-FX8350 összehasonlítások az vágyálom kategóriát erősítik.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ViiiiktorOC
senior tag
Köszi az írást!
TressFX 2.0 melyik játékban fog bemutatkozni?
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Petyyyyy
addikt
Hogy mi értelme van bekapcsolni minden effektet? A teszt által kapsz egy képet arról milyen teljesítményt nyújt a kártya ha minden opciót a nyakába zúdítasz. Ha ott számodra játszható értéket látsz, akkor tuti, hogy az általad preferált beállítások mellett - jelentheti ez a maximumot vagy annál alacsonyabb beállításokat - tökéletesen játszható lesz az adott játék. Pl. ezért. De ez csak egy szubjektív meglátás.
(#42) Oliverda: Az NDA itt mit jelent?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A TressFX egy szabványos technológia, így minden konfiguráció ugyanúgy működik vele. Ha a PhysX szabványos lenne, be lenne kapcsolva, mert lehetne vele mérni az eredményeket. Most azt lehet mérni, hogy a szoftverbe milyen mesterséges korlátozásokat lehet építeni.
A Bioshockban eleve nincs GPU-val gyorsított PhysX. Nincs szükség rá, ha több szálon fut a CPU-s kód, ez ugyanis gyorsabb.
A Metro LL-t berakjuk, de a GPU-s PhysX még a Titánt is 25 fps minimum alá küldi nem egyszer, ha a 4xAA is aktív, akkor az átlag is 15 fps alatt lesz. Így nem sok értelme van.
Az NV csináljon szabványos effekteket, és be lesz kapcsolva nekik is. A Metro 2033 DDoF effektjét ők fejlesztették és aktiváljuk. Ez persze pont kimarad az új Metróból, de ha benne lenne bekapcsolnánk.[ Szerkesztve ]
-
partxxx
tag
a WoW még referáns képet tud adni egy GPU teljesítményétől (mint http://www.tomshardware.co.uk/)
és az 5760*1080-as felbontás is hiányzik számomra, mert van hogy sima FullHD-ban jól skálázódik, de lehet eyefinityben már nem, vagy fordítva ... lehet hülyeséget mondok, de erre való a 3Gb+ ram -
belinho
senior tag
Értem, de az AMD is jóval gyengébb eredményeket mutat fel, ha bekapcsoljuk a TFX-et, és gondolom azt be fogjátok majd kapcsolni.
Van két játék is, de Metro 2033 alatt kikapcsoljátok, a Bioshock az meg ahogy írod ilyen kevert!
Mondjuk egy Borderlands 2 Physx szemléltetésre vagy majd az új Metro LL?
Mert nekem így az jön le, mintha az összes ilyen AMD-s effekt benne lenne valamilyen játékkal szemléltetve, míg NV oldalról semmi! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert az NV PhysX mellett jóval gyengébb eredményt mutatna fel a sokkal több számítás miatt. Az ilyen almát a körtéhez szituáció lenne.
Mármint PhysX játékokat? Vannak a tesztben. Kettő is. Bár a Bioshock Infinite eléggé kevert rendszert használ: PhysX (cloth szimulációra), Bullett (gyakorlatilag minden másra) és egy saját (részecskeszimulációra, és erre van GPU-s gyorsítás). Valószínű az új konzolokkal a PhysX teljesen kiszorul, mert ezeken a gépeken nem lehet hardveresen gyorsítani, míg a többi fizikai motort lehet, az UE4-et is lehet PhysX nélkül vinni, csak vigyék.[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
Az miért van, hogy a Physx-et mindig kikapcsoljátok a tesztekben, illetve nem lehetne még betenni egy ilyen jellegű játékot?
-
Oliverda
félisten
Mindenki igényeinek úgysem tudnánk megfelelni, még ha duplájára emelnénk a játékok számát akkor sem.
Már 9 játék két felbontásban való lefuttatása is elég nagy idő, és sokszor 2-3 napunk van összerakni egy tesztet. A legtöbbször kivitelezhetetlen lenne ennél több játékkal mérni.
Te mint olvasó nagyon szerencsés helyzetben vagy, hisz 2x tesztet olvashatsz el ingyen a weben, ergo ha itt épp nem találod a kedvenc játékodat, akkor csak átnavigálsz máshova és meg is kapod az információt.
-
FeRRaR1
őstag
Most kiragadtál pár példát, a metro irreálisan gép gyilkos, a sniper elite meg egy vicc ezzel a skálázódásával, elég ránézni a diagramra, és látszik hogy valami nem 100-as. Ettől én még egyet értek a maximális, vagy a közeli beállítások alkalmazásával, ezt megteszik minden programnál, az hogy van pár, játék ahol ez miatt belassulhat a teszten, hát ez van.
Illetve gyanítom nem mérnek le minden kártyát mindig újra és újra, így az összehasonlítás miatt maradhatott a magas beállítás, ugye először a felső kategóriás VGA-k jönnek ki, letesztelik, utána majd később a közepeseket is.
A kártyák határait feszegetik, nem a kényelmes 60+ FPS-t mindenhol, szerintem ez rendjén van, de elfogadom hogy te nem így gondolod.
C1trom
Értelek, de ebben az esetben leírták hogy a belépő a DX11. Mondjuk egy CS:S elfut egy 5-6 éves gépen is gond nélkül, integrált gépeken is. Játszok vele, de eszembe nem jutna ez alapján kártyát venni, mivel akár hogyan lefuttatom a tesztet, 160-200-as átlag alatt nem kapok (Full HD minden max)
A COD se valami gép gyilkos, ezek vígan futkorásznának akár melyik tesztelt kártyán. Mellesleg nagyon régi a grafikus motorjuk, így nem releváns a jövőt nézve, mivel arra nem jönnek már játékok, ellenben az új motorokra igen.[ Szerkesztve ]
-
C1trom
tag
Nem biztos hogy egy dologról beszélünk. Nem azt szeretném hogy x vagy y tűnjön jobbnak egy tesztben...
Tisztában vagyok vele hogy a PH egy hardver centrikus oldal, de engem pl a játékok miatt érdekelnek a nagy teljesítményű hardverek. Úgyhogy nekem a legfontosabb része egy hardvertesztnek, a konkrét játékbeli eredmények. (másodlagos a fizikai paraméterek mint fogyasztás, zaj, méretek, stb és legfeljebb harmadlagos a technikai részletek... bár ettől még van prioritásuk, csak alacsony)
Minél többféle játék van tesztelve (többféle generáció, műfaj, multi/SP, hardver típus preferencia, márkapreferencia, stb) annál több információt ad nekem az adott teszt.
Attól hogy kiválogatunk 5 játékot a legmodernebb technikai háttérrel, tökéletesen kontrollálható benchmark lehetőségekkel a népszerűségüktől függetlenül, valós képet ad ugyan a hardver mérhető teljesítményéről az adott feltételek mellett (mint egy szintetikus benchmark), de mint gamernek, nem ad elég infot egy hardvervásárlás, vagy tervezés előtt. Egyszerűen nem elég széles és változatos a skála hogy megmutassa az én célcsoportomnak a hasznos teljesítményt, ha nincs a kedvenc (vagy ahhoz technikailag hasonló) játék a tesztben.Szóval ezt a problémát enyhítendően, én csak azt javasolnám hogy bővítsétek kicsit a játék teszteket (főleg cpu/gpu/memória tesztek esetén), akár egészen régi (de népszerű, mert a klasszikusok mindig érdekesek maradnak!), változatos, minél inkább eltérő hardverigényű programokkal (lehet benne full amds, full nvidiás, full inteles, meg köztes, régi is, új is, proci limites, gpu limites.. fő a változatosság), hogy minél jobb viszonyítási pontot adjon az átlagjúzenek.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Egy 100+ ezres kártyánál lehessen már bekapcsolni mindent, hisz akik ennyi pénzt kiadnak, azok joggal várhatják el a legjobb képminőséget.
Az olcsóbb megoldásoknál lejjebb szoktuk venni a részletességet illetve az AA-t, de ez benne is van a bejegyzésben.
-
FeRRaR1
őstag
Ezek közel sem súrolják a játszhatóság határa kategóriát, 80 vagy 120 FPS olyan mindegy.
Szerintem igen is terheljék le a VGA-t amennyire lehet (de a játszhatóság határain belül ahogy írják is)Sok oldal a múlt és a jelen erőviszonyit méri, itt viszont a jelen és a jövőre is koncentrálnak, szerintem ez így helyes.
Mod: És amit az előzőből kihagytam, ezek mellett a tesztgépnek is tökéletesen egyeznie kéne ahhoz, hogy össze mérhető legyen a különbség. Pl egy SSD sokat növelhet a minimum FPS-en.
[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
Pedig pont az a jó szemlélet szerintem, amit a külföldi oldalak csinálnak, hogy játszható beállítások mellett tesztelik a játékot/kártyát.
Semmi értelme nincs bekapcsolni mindenféle effektet, mert durván megeszi az fps-t, és játszhatatlan lesz a játék, megmutatja a kártyák közti különbséget, viszont a valós életben sosem játszol ilyen beállításokkal, így nem kapsz reális képet a kártyád teljesítményéről. -
FeRRaR1
őstag
Nem értek veled egyet. Ha találsz egy ilyen cikket, ott vagy a driver nem ugyan az, vagy a beállítások nem megterhelőek annyira. mondok egy példát láttam egy adot játékot külföldi oldalon tesztelve tavaly, Full HD felbontás, élsimítás nélkül, még itt ugyan az volt de élsimítással, és más volt az eredmény.
Ez az én szemembe azt jelenti, hogy pont a külföldi oldal információja hamis, mivel gyengébb beállításokkal a másik oldalnak kedveztek.
Persze ez nem minden egyes tesztre igaz, de nem egy példával találkoztam már.
-
tixem
addikt
végre elhagyjátok az elaggott warhead-et meg far cry 2-t
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Petyyyyy
addikt
válasz #57018880 #24 üzenetére
Ha a játék teljesítménye érdekel nézd más oldalon, itt a kártyák teljesítményét tesztelik.
Más oldalakon is szerepelnek pont ugyanezek a játékok, meg még mellé egy-kettő. Ha belegondolsz a felsoroltak a kemény mag, szóval rendben van ez így.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Oliverda
félisten
Elég szubjektív amit mondasz. Jó néhány játékos embert ismerek, akit már nem nagyon izgat a Skyrim. Szerintem is lejárt lemez, bár ettől téged természetesen még érdekelhet 2 vagy akár több év után is.
Mi megpróbáljuk a lehető legújabb játékokat berakni a tesztekbe. Arról nem tehetünk, hogy manapság 10-ből 9 játék AMD támogatással készül, és egyelőre nem úgy látszik, hogy ez a tendencia majd megfordulna a közeljövőben.
-
C1trom
tag
válasz #57018880 #10 üzenetére
Hát igen, a skyrim picit nagyobb hatású játék mint pl sleeping dogs vagy a hitman absolution (2011-ben adták ki és még mindig a legjátszottabb pc játékok között van, miközben az újabban kiadott utóbbi két címre már senki sem fog emlékezni két év múlva, de már most is minimális a jelnetőségük). És szerintem töb embert is érdekelné hogy teljesít.
De hát valamivel javítani kell az AMD procik / gpu-k teljesítmény mutatóit...
Egyébként nem vagyok se intel se amd se nvidia fan (a gépeimben kb ezekből mindből van hardver lol), de ha elfogulatlan viszonyítási értéket akarok látni egy teszben a kék, piros vagy zöld márkák abszolút teljesítményéről, akkor nem a ph-t olvasom, bár azért a grafikonokon kívül sok hasznos, vagy szórakoztató info van itt, hogy mégis megérje elolvasni.
De ökölszabályként itt 10-15%-al jobb a relatív teljesítménye az AMD-s cuccoknak (mind cpu és gpu terén) a vegyesebben tesztelő külföldi oldalakhoz viszonyítva, pusztán a teszteléshez választott alapanyagok miatt (tehát nem hamis az infó, csak nem elég véletlenszerű a mintavétel statisztikailag). Az hogy ez szándékos-e, vagy sem azt nem tudom, de gyanús...[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
"Itt megjegyezzük, hogy az OpenGL nem kizáró ok, de túl sok ilyen programmal nem lepnek meg minket a fejlesztők."
A Cod-ok nem OpenGL-esek?
-
Petyyyyy
addikt
Úgy hiszem hasznos kis leírás lesz ez sokak számára. Köszönjük.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Oliverda
félisten
válasz daneeeeee #21 üzenetére
A Far Cry 3 most sincs benne, így annak a helyére biztosan nem mehetne. Ezen felül több játékot nem tervezünk bevetni, mert így is elég meló ennyi játékot két felbontásban lepörgetni 4-8+ kártyán.
Amúgy a Blood Dragon-ban van benchmark? Azt lehet könnyen és normálisan mérni?
-
Def26
félisten
Pontosan semmi, de több oldalon is láttam már, hogy berakják. El tudok képezni egy olyat, hogy pálya szélén egy jeep -el végigmegy valaki majd egy bizonyos ponton elkezd begyalogolni a sűrűjébe.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem számít. Amilyen beállításokat használunk ott úgyis GPU-limites marad. Viszont a véletlen eseményeket nem lehet kiszűrni.
(#5) Rubinhood: Itt egy kép róla. [link] - Az 1.4-es patch óta ilyen. Érdekes, hogy a Blood Dragon jó.
(#9) Rubinhood: DX9 alatt eleve nincs compute shader, ami kell a HDAO működéséhez. Szóval abban a módban max a beállításokat változtathatod, de azok a grafikára nem lesznek hatással.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Azért megnéznék pár kedveltebb multi játékot is, zárójelben. Cs Source, Cod6, Ut3 bár nemtudom mennyire skálázodnak lineárisan.
-
Def26
félisten
Ha szabad kérni a Battlefield 3 -at multiplayer pályán teszteljétek.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Peathee
aktív tag
Nekem még mindig a 3 monitoros Eyefinity / NV Sorround beállítás hiányzik a GPU tesztekből. Egyre több embert érdekel az is!
-
törölt tag
Skyrim nem kerülhetne fel a listára? Tudom, hogy nem egy nagy gépmarcangoló, de szerintem sokakat érdekelne, hogy ez a műfaj is képviseltetve legyen. Max AA/AF plusz néhány keményebb mod mellett azért még tartogathat meglepetéseket.
-
Rubinhood
csendes tag
Mukodik dx9 alatt is. DX11-re kell allitani a beallitast a Video menuben, de a farcry3_dx11.exe helyett a farcry3.exe-t kell inditani.
-
Muton
addikt
pasziánsz miért maradt ki? csöppet többen nyomják, mint a felsorolt többit, együtt
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Buci21
addikt
kár érte, pedig komoly game
-
Rubinhood
csendes tag
A Far Cry 3 veletlenul kimaradt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest