Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
DemonDani #163 üzenetére
pl megsüthető az alaplap is (de legalábbis a környező alkatrészek), nem is tudom az miért baj.
meg a házak nincsenek ekkora hőmennyiség eltávolítására felkészítve. vannak áthidaló megoldások (Raven/Fortress), de 400W baromi sok, nekem az egész gépem nem eszik annyit konnektorból mérve, pedig quadot húzok és karácsonyfa felszereltségi szinten van (najó, 3.6ra húzott procival eszik annyit, de ott csak a proci egymagában bekajál 175Wot).
a szükséges rossz meg a fizika, és nem mi döntjük el, hogy folytatjuk-e vagy sem. de nem kötelező ám 300Wosvidkarit csinálni.
ELP: a sweet spot stratégia ennél a generációnál pont nem jön össze, 32es processen ezeket a chipeket még máshogy tervezték.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
DemonDani #163 üzenetére
Elég sok értelme van a limitálásnak. A 300 watt már eleve irtózatos hőmennyiség, nem könnyű azt úgy elvezetni, hogy a többi részegységnek is jó legyen. Ez csak akkor fog növekedni, ha kialakítunk valami új alapszabványt az ATX-en kívül, mert másképp ez a max, amit biztonsággal hűteni lehet.
Én például 200 wattban maximalizálnám a VGA-kat, mert a 300 wattot soknak tartom, de ez az egyéni véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft