Hirdetés
- Hardvervadászat november elején
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Passz, nem én vagyok a szakember. Józan paraszti ésszel az adózás és/vagy cég feldarabolás felől közelítem meg a dolgot de lehet már rég ott van egy kész ötlet valahol egy fiókban valamelyik politikusnál csak Bezos kifizette az árát.
Mindenki lehet gazdag de senki nem lehet annyira gazdag ami már a világ működését befolyásolja, veszélyezteti. Néhány éve valami rekord összegért vett valamilyen focistát talán asszem a PSG, akkor is ment a hümmögés-hammogás, hogy ez nem jó mert néhány csapat fogja uralni az egész focit és ezáltal elveszti a szórakoztató jellegét a sport. Próbálkoztak is valami gazdálkodási törvénnyel, nem jut eszembe a neve, az UEFA hozta és ellenőrzi, voltak is klubok akiket már büntettek de nem követem annyira a focit, hogy tudjam, hogy mennyire eredményes ez. Lényeg, hogy van az a pont amikor már be kell avatkozni dolgokba a többség érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest