Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
A posztmodern szellem törvénye, hogy a reláció szélsőséges mértékig felértékelődik, a kontextus pedig szélsőséges mértékig leértékelődik.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Juhaszatti #92 üzenetére
Az el kell tőle venni nem azt jelenti, hogy oda kell menni hozzá, pofánverni és elvenni a pénzét hanem ki kell erre dolgozni a megfelelő jogi és gazdasági környezetet az állam részéről. Szabályozni kell egy komoly problémát. Ez nem szélsőség hanem józan ész.
-
Narxis
nagyúr
Passz, nem én vagyok a szakember. Józan paraszti ésszel az adózás és/vagy cég feldarabolás felől közelítem meg a dolgot de lehet már rég ott van egy kész ötlet valahol egy fiókban valamelyik politikusnál csak Bezos kifizette az árát.
Mindenki lehet gazdag de senki nem lehet annyira gazdag ami már a világ működését befolyásolja, veszélyezteti. Néhány éve valami rekord összegért vett valamilyen focistát talán asszem a PSG, akkor is ment a hümmögés-hammogás, hogy ez nem jó mert néhány csapat fogja uralni az egész focit és ezáltal elveszti a szórakoztató jellegét a sport. Próbálkoztak is valami gazdálkodási törvénnyel, nem jut eszembe a neve, az UEFA hozta és ellenőrzi, voltak is klubok akiket már büntettek de nem követem annyira a focit, hogy tudjam, hogy mennyire eredményes ez. Lényeg, hogy van az a pont amikor már be kell avatkozni dolgokba a többség érdekében.
-
Narxis
nagyúr
El kell tőle venni, pontosan ez a fajta vadkapitalizmus amit nem szabad engedni mert olyan mértékű hatalom jár vele ami már a hatalmi ágakat tudja befolyásolni. Mielőtt nekem esne a sok kapitalista, nem azt mondom, hogy kommunizmus kell hanem, hogy törkedni kell a középútra mert ezek a szélsőségek egyáltalán nem jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest