Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #59 üzenetére
Nem egyről beszélünk.
Én is használom a telefonomat csak megbecsülöm annyira, hogy vigyázok rá!
Nekem csak GG3 van a kijelzőmön de nyugodtan gyere és nézd meg, egy év után makulátlan!
MINDENT össze lehet törni vagy meg lehet karcolni csak hozzáállás kérdése. Tehát fikázók is lesznek örökké.... -
Fikázni természetesen mindent lehet.....
Ez a baj ezzel a mai generációval akik leszarnak mindent de ha nem jó akkor kérem a következőt.
Biztos én vagyok a hülye (vagy csóró) de nem szoktam a homokban karistolni a telefonom, sőt még csak nem is dobálom! Munkámból kifolyólag sokszor vagyok kénytelen, koszos, szennyezett kézzel nyúlni hozzá de érdekes módon nekem még egy év után is makulátlan a kijelzőm, fólia nélkül.....
Ha lenne egy telefon ami tuti kibírja az 1,6 méter zuhanást akkor biztos még aznap megjelenne az első fikázó, hogy ő bedugta egy szibériai tigris szájába és karcos lett. Milyen szar ez! -
Mindig van olyan akinek semmi sem jó.....
Nekem a kis Lumia 535-ben GG3-as üveg csücsül és bár bőrtokban hordom, kőkemény ipari környezetben van használva, sokszor nagyon koszos olajos, szennyezett kézzel. Egy év alatt egy mikrokarc sincs rajta.......Amúgy én ha lehet nem arra törekszem, hogy kipróbáljam, milyen kemény a kijelző hanem vigyázok rá és nem ejtem le..........
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat az ötödik generációs konstrukciójával még többet bír ki a kijelző üvegborítása.
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest