Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fikázni természetesen mindent lehet.....
Ez a baj ezzel a mai generációval akik leszarnak mindent de ha nem jó akkor kérem a következőt.
Biztos én vagyok a hülye (vagy csóró) de nem szoktam a homokban karistolni a telefonom, sőt még csak nem is dobálom! Munkámból kifolyólag sokszor vagyok kénytelen, koszos, szennyezett kézzel nyúlni hozzá de érdekes módon nekem még egy év után is makulátlan a kijelzőm, fólia nélkül.....
Ha lenne egy telefon ami tuti kibírja az 1,6 méter zuhanást akkor biztos még aznap megjelenne az első fikázó, hogy ő bedugta egy szibériai tigris szájába és karcos lett. Milyen szar ez!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat az ötödik generációs konstrukciójával még többet bír ki a kijelző üvegborítása.
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest