Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- RAM topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy meg mi a rosseb az a szó, hogy "failparádé" ?!? Először fali-nak olvastam és arra gondoltam, hogy falra szerelhető készülékekről lesz szó.
Én még emlékszem, hogy 1990-ben kifejezetten úgy írták ki a magyar névadópályázatot az X-MEN képregényben a Marvel univerzum új mutánsaihoz, hogy kifejezetten kérték: ne legyen félig angol, félig magyar név, mint pld. a sejtelmes csengésű "ördög-man".
Erre tessék, bele a pofámba, hogy fail-parádé! Ja, és nem vagyok sújtásos, díszmagyaros magyar nyelv védő nyelvtannáci, de ez a "fail-parádé" még az én Krupp-acél szervezetemnek is sok, így hétfő reggel, éhgyomorra, mert regglizni nem volt időm.

Javasolnám pld. a baklövés-sorozat szóösszetételt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arctis Nova Elite (Bontatlan)
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- új bontatlan Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Razer Blackshark V2 Pro vezeték nélküli Gamer fejhallgató - dobozában!
- Beats Power Beats bluetooth füles eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi