Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
azaz... asus v3000 volt tv in/out-tal... főleg emiatt cserélte le a srác a voodoo-t
akkor én 3dfx lázban égtem és több helyen is jobban teljesített a voodoo 3dfx glide-dal, mint a riva d3d-ben... aztán lett később voodoo2-m is... izmos kártya volt az akkor... még a hitman-t meg az undying-ot azzal játszottam végig elsőre
nem tudom hogy megy az incoming a mostani konfigokon? patch kell hozzá? úgy emlékszem, hogy már gef2-vel is begyorsult kegyetlenül itt-ott... -
mephi666
nagyúr
húúú... incoming-al mennyit nyomtuk anno
alap benchmark volt nálunk az a játék... meg tuti jó kis arcade móka volt... jöttek az alienek kötelékben meg összevissza dögivel és lehetett őket aprítani a légvédelmi ágyútól kezdve a helikopteren és a tankon át a sugárhajtású repülőgépig mindennel
meg voltak upgrade-ek meg minden... nagyon jó buli volt az a játék... ilyenekből van hiányom mostanság... a hawx nem volt olyan rossz egynek, de nem adta vissza a hangulatot... (az incoming-ot egyik haverom kapta még talán valami asus vga-hoz)
incoming force-al nem játszottam... az expendable meg megint egy jókis hentelős buli volt, de csak a demóval szórakoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest