- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elijah Baley
tag
Icomonig , incoming, és már be is csapódott a raketta

-
mephi666
nagyúr
azaz... asus v3000 volt tv in/out-tal... főleg emiatt cserélte le a srác a voodoo-t
akkor én 3dfx lázban égtem és több helyen is jobban teljesített a voodoo 3dfx glide-dal, mint a riva d3d-ben... aztán lett később voodoo2-m is... izmos kártya volt az akkor... még a hitman-t meg az undying-ot azzal játszottam végig elsőre 
nem tudom hogy megy az incoming a mostani konfigokon? patch kell hozzá? úgy emlékszem, hogy már gef2-vel is begyorsult kegyetlenül itt-ott... -
mephi666
nagyúr
húúú... incoming-al mennyit nyomtuk anno
alap benchmark volt nálunk az a játék... meg tuti jó kis arcade móka volt... jöttek az alienek kötelékben meg összevissza dögivel és lehetett őket aprítani a légvédelmi ágyútól kezdve a helikopteren és a tankon át a sugárhajtású repülőgépig mindennel
meg voltak upgrade-ek meg minden... nagyon jó buli volt az a játék... ilyenekből van hiányom mostanság... a hawx nem volt olyan rossz egynek, de nem adta vissza a hangulatot... (az incoming-ot egyik haverom kapta még talán valami asus vga-hoz)
incoming force-al nem játszottam... az expendable meg megint egy jókis hentelős buli volt, de csak a demóval szórakoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm S/M
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

akkor én 3dfx lázban égtem és több helyen is jobban teljesített a voodoo 3dfx glide-dal, mint a riva d3d-ben... aztán lett később voodoo2-m is... izmos kártya volt az akkor... még a hitman-t meg az undying-ot azzal játszottam végig elsőre