Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Szerintem is. Meg én is kb. erre használnám, hogy egy érdekes helyzetet azonnal meg tudnék nézni több kameraállásból, nem kéne a rendezőre várnom. Normál esetben viszont rájuk hagyatkozom, azért nagyobb rutinjuk van egy élvezetes futam közvetítésére, mint nekem

Még azt tudom elképzelni, hogy ahogy párhuzamosan megy a live timing, a tévéközvetítés mellé kis képen betennék egy váltogatható másik kameraállást. Így azt is látom, mi megy a képen, ill. azt is, mi történik a kedvenceimmel.
A "benne ülök a kedvencem kocsijában" faktort már eddig is ki lehetett élvezni, aki akarta. Eddig is volt elérhető belső nézetes futam.
-
sb
veterán
Pedig de. Kommentátorhoz képest bőven. Nyilván nem szakértő.
Nézd meg hány releváns témát dob be és miről beszél: ritkán lát/gondolt totál hülyeséget ahhoz képest ami történik.Paliknál azt se tudtam néha mi a jó istent láthatott ha nem a cseh kettőt nézte.
De amúgy általános riporteri szemszögből is megnézheted Szujót - főleg a mai aktuális felhozatallal nem lesz nehéz összevetni. Melyik bulvár melyik nyomijánál fogod azt érzeni, hogy igen, ez legalább utánanézett és nem két közhellyel nyomja le az akármilyen beszélgetést, kommentárt: "és ezt így hogy?"
-
.LnB
titán
Eurosport Player-t is próbáltam már. Az nem nagy cucc.
A Nascar youtube csatornáján élőbe nézhetőek a futamok? Én nem vettem észre még.
(#3) optikus A Spíler tv adja a Motor GP-t (felénk nincs olyan csatorna). És van a MotoGP-nél is Videopass.
(#9) Taranti Ezek általában olyan szolgáltatások, hogy visszanézhetőek bármikor a meccsek. Általában a rákövetkező szezon elejéig, vagy az offseason kezdetéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Battlefield 6
- Milyen asztali médialejátszót?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest