Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Régi reg, de ezen most jót röhögtem

@sb: Ért hozzá, egészségére, attól még hányok az elfogultságától. De mondok mást: egyszerű ember vagyok, csak félig vagyok tisztában a dolgokkal, és nem tudom melyik diffúzor miért jó. Elmondja, tök fasza. Én viszont ha már kommentárt hallgatok akkor jól akarom érezni magam és nem azt hallgatni, ahogy zolika nyalogatja a seggét a kedvencének.
-
vond
MODERÁTOR
-
törölt tag
hat sosem hallottam errol a spiler tv-rol, de nalunk az nincs.
a palikban is az volt a jo hogy nem kellett komolyan venni, nyomtak a hulyeseget lehetett vegigrohogni a kozvetitest, de ez a szujo, es evek ota nem hiszm hogy ne lehetne talalni jobb embert, vagy valtogatni, de hogy 10 evig hallgatni a dilettans suketelest. nem veletlen nem nezem mar evek ota, max ha vasarnap ebed utan szunyokalni vagyom es kell valami hatterzaj a sor melle. kb ennyit er az egesz.
-
hyperspace
őstag
M4 azért jó (nekem digi kábel van), mert lehet nyelvet választani, és ha az eredetire teszem, csak a helyszínről érkező hangok vannak, kommentár nélkül.
Kedvelem Wéber Gábort, hiányozni fog. Az angol kommentár remélem nem az lesz, ami a live timingban volt. Sky-nak nagyon örülnék, Martin Brundle-t is kedvelem.

-
spanyoll
addikt
+1.
A palik-gyula párost visszasírom mindig, amikor azt hallgatom, ahogy a szujó nyalja a hamilton seggét sokadjára, szerencsétlen Wéber meg várja, hogy valamit megszakérthessen.
Kapcsolják be a biztonsági öveiket kedves hölgyeim és uraim, mert most kezdődik a szujómentes közvetítés nézés időszaka.
-
törölt tag
evek ota nem nezem ezt az unalmas izet, de a szujokossek be oveiket semmihez se ertek de azt nagyon zoltan szovege az egyik legirritalobb ami itthon megy (a kis kullancs szakerto vebberol mar nem is szolva), de ennyiert siman elofizetnek ha erdekelne meg a tema. kar hogy moto gp-t mar nem adjak itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pont ezért mondom, hogy Mo-n megy, máshol talán nem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)