Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Az a durva, hogy messziről, profilból nem is gáz, nagyon ügyesen beépítették a csapatok, a festéssel meg teljesen beleolvad az autóba. De csak profilból.
Pl. a belsőkamerás felvételeket totál tönkrevágja. A pilóták macerásan másznak ki belőle, és azt is nehezen tudom elképzelni, hogy nem zavaró, hogy belóg az orruk elé a merevítés. (engem zavarna).
Ahogy láttam, a boxban az információs monitoroknak is kisebbnek kellett lenniük, mert a glóriától nem látnak rendesen.megj: Azon röhögtem, hogy Vettel Glorianak nevezte el az idei gépét
-
BiP
nagyúr
Szerintem a tévétársaságok felé egyben fenyítésnek is szánták, de közben komoly a dolog, be akarják vezetni, csak nem készültek el időben.
De amíg csak DVD, esetleg 720p minőség lesz, addig ne várjanak túl sok előfizetőt.Köszi a cikket. Érdekes dolgok vannak benne. Örülök, hogy vannak új feliratok, több információ várható, még a twittert is el tudom fogadni.
Ami viszont nem tetszik:
- reklámmal tuningolt visszajátszás.
- az új logo nyomi, az új betűtípus középszerű, az új zenetéma meg gagyi, neves zeneszerző ide vagy oda. Azt a zenét ilyen highlight videók alá nagyon is el tudom képzelni, de főcímnek ... -
BiP
nagyúr
Lesznek helyette gyerekek.
Mert ugye őket felsorakoztatni kevésbé álszent, mint önszántukból, pénzért ott dolgozó hostesseket felkérni, hogy tartsák a táblákat, ill. sorfalat álljanak a győzteseknek.
És szintén kár, hogy a Liberty agyáig/szeméig már nem jutott el, hogy nem csak p*csavillantós cicaruciban lehet gridgirl-öket alkalmazni, hanem volt már rá számos példa, rengeteg helyen egész ízléses kosztümben, akár nemzeti vonatkozású viseletben is voltak lányok/nők. -
BiP
nagyúr
Szerintem is. Meg én is kb. erre használnám, hogy egy érdekes helyzetet azonnal meg tudnék nézni több kameraállásból, nem kéne a rendezőre várnom. Normál esetben viszont rájuk hagyatkozom, azért nagyobb rutinjuk van egy élvezetes futam közvetítésére, mint nekem
Még azt tudom elképzelni, hogy ahogy párhuzamosan megy a live timing, a tévéközvetítés mellé kis képen betennék egy váltogatható másik kameraállást. Így azt is látom, mi megy a képen, ill. azt is, mi történik a kedvenceimmel.
A "benne ülök a kedvencem kocsijában" faktort már eddig is ki lehetett élvezni, aki akarta. Eddig is volt elérhető belső nézetes futam.
-
BiP
nagyúr
Na, ezzel tökéletesen egyet tudok érteni.
A Szujó+Wéber résszel is, meg az otthon én legyek a rendező dologgal is.Lenne pár visszajátszás, aminél szívesen nézegetném meg saját magam, ne a rendezőre kelljen várni, vagy hogy egy izgalmas résznél épp elkapcsolnak, mert kell mutogatni a szponzort.
De alapvetően én meg vagyok elégedve azzal, hogy szépen váltogatják a kamerákat, és mutatják a futamot követhető módon.Amit én várok, hogy legyen 4K közvetítés. Mert a mostani streamek nagyon fos minőségűek. (m4 online, mindigtv). Mivel nincs tévém, ezért ha élőben akarom nézni, ezekre rá vagyok szorulva.
Ha épp nézem élőben, én is hozzánézem a Live Timingot, de néha azért hiányérzetem van, olyankor jó lenne kamerát váltani.
(pl. a közvetítésben látszik valami a háttérben, a rendező nem vált át, és a Szujó+W.G páros sem veszi észre, csak 2 perc múlva kapcsolnak, hogy ott lehetett valami, mert xy visszaesett)(#53) Tsa-bika: Őt én is bírom, bár sosem figyeltem, hogy mi a neve
A "kedvencem" az m4-es WTCC közvetítések. Kezdve Mezei Dániellel (unalom lvl999), szerencsére rájöttek, nem ez az ő műfaja. Főleg, ha meg volt spékelve Kis Pál Tomival. Nagyon bírom a srácot, de az elején nagyon rutintalan volt, és alapból olyan az orgánuma ... - ill.pontosabban nincs is neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest